Uutiset

Päivitetty 18.9.2020

Yrityksemme toimenpiteet koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi

Henkilöstön ja asiakkaidemme terveys ja hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Vallitsevan koronaviruspandemian myötä olemme tehneet toimenpiteitä yrityksessämme viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Palvelemme asikkaitamme tällä hetkellä normaalisti kuitenkin rajoitukset huomioon ottaen.

Tässä tiedotteessa kerromme toimenpiteistämme, jotka teidän on asiakkaanamme hyvä tietää:

- Myymälämme pidetään auki toistaiseksi normaalien aukioloaikojen puitteissa. Toivomme, ettei saavut myymäläämme terveenä.
- Emme lähetä asentajiamme kohteisiin, joissa on virukseen sairastuneita henkilöitä. Ilmoitathan meille, mikäli asennuskohteessa on sairastunut henkilö, voimme siirtää asennusaikoja lyhyelläkin varoitusajalla tällaisissa tilanteissa.
- Olemme ohjeistaneet henkilöstöämme koronavirukselta suojautumiseksi ja sen leviämisen ehkäisemiseksi.
- Olemme antaneet tarkemmat ohjeistukset asentajillemme, kun he työskentelevät asiakkaiden tiloissa. Täsmennämme ja täydennämme ohjeistusta.
- Henkilöstömme tekee etätöitä työtehtävien sallimissa puitteissa.
- Suosimme etätapaamisia asiakkaittemme kanssa, aina kun se on mahdollista.
- Olemme varautuneet siihen tilanteeseen, että palvelumme voivat ruuhkautua joko henkilökuntamme mahdollisista karanteeneista tai sairastumisista johtuen, tai saman kohdatessa asiakkaitamme.
- Seuraamme tarkasti THL:n tilannepäivityksiä koronaviruksen leviämisestä ja tiedotamme tarvittaessa sen vaikutuksista toimintaamme.

Koronavirusepidemia on ylivoimainen este 

Laajamittainen epidemia tai sen sivuvaikutukset ovat yleisten sopimusehtojemme TYTT11 mukainen ylivoimainen este. Pyrimme kuitenkin kaikin mahdollisin keinoin ennaltaehkäisemään koronaviruksen vaikutukset toimintaamme. Ilmoitamme teille viipymättä, jos palveluntuotannossamme on viiveitä tai aikataulut vaarantuvat.

Avainhallinnan asiakas

Jos olet tulossa hakemaan/palauttamaan avaimia ja sairastut, ole meihin yhteydessä. Tarvittaessa voit valtuuttaa toisen henkilön asioimaan puolestasi tällä avainluovutusvaltakirjalla.

Lue tarkempi avainhallinnan ohjeistus täältä.

 

Katso toimipisteiden yhteystiedot

 

 
Abloy-valtuutettu lukkoliike