Uutiset

AM Lukkoasema ja Newsec valtakunnalliseen yhteistyöhön – avainhallinta helpottaa vuokranantajien ja vuokralaisten arkea

 

AM Lukkoasema ja Newsec solmivat vuoden 2021 alussa valtakunnallisen puitesopimuksen avainhallintapalveluiden toimittamisesta. Suomen mittakaavassa poikkeuksellisen suuri sopimus koskee 20 000 asunnon avaimia.

Kiinteistöalan asiantuntijapalveluita tarjoava Newsec on luottanut AM Lukkoaseman avainhallintapalveluun jo useamman vuoden ajan. Nyt yhteistyö vahvistuu entisestään AM Lukkoaseman ja Newsecin solmiessa valtakunnallisen puitesopimuksen avainhallintapalveluiden toimittamisesta.

Olemme kehittäneet avainhallintapalvelua sujuvammaksi ja asiakaslähtöisemmäksi yhdessä. Suomen mittakaavassa poikkeuksellinen, koko maan kattava puitesopimus on kiitosta tästä kehitystyöstä, Tanja Salonen AM Lukkoasemalta kertoo.

Newsec on yksi AM Avainhallinta -palvelun suurimmista asiakkaista. Tanja Salonen kertoo, että nyt solmittu puitesopimuskokonaisuus kattaa yli 20 000 asunnon avaimet.

Avainhallintapalvelu on Newsecin asiakkaille todella tärkeä osa palvelua. Tästä syystä olemme valinneet kumppanin, joka huolehtii asiasta hyvin. Hyvän palvelun lisäksi AM Lukkoasemalla on kattava palveluverkosto Suomessa, kertoo Sanna Lehikoinen Newseciltä.

Avainten hallinnoimisen lisäksi avainhallinnan työntekijät toimivat Newsecin kasvoina loppuasiakkaiden suuntaan, sillä nykyisin asunnot käydään katsomassa omatoimisesti ja vuokrasopimukset tehdään verkossa.

Vuokralaiselle avaintennouto on se ensimmäinen kosketus uuteen huoneistoon. Siitä oikeastaan lähtee vuokrasuhde käyntiin ja siksi onnistuminen on erityisen tärkeää, Sanna Lehikoinen pohtii.

 

Lisätietoa antaa:


Jukka Nevalainen, toimitusjohtaja, jukka.nevalainen@amsecurity.fi, p. 040 067 5272

Tanja Salonen, palvelupäällikkö, tanja.salonen@amlukkoasema.fi, p. 050 513 8312

 

 
Abloy-valtuutettu lukkoliike