Uutiset

Tiedotteet

11.02.2020

REKRY | Sähköasentaja/lukkoseppä | Tampere

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet vastuullinen ja luotettava työntekijä, jolle oviautomatiikka ei ole vieras käsite. Sinulla tulee olla halu oppia ja kehittää omaa ammattitaitoa lukitusjärjestelmien parissa. Työturva- ja tulityökortti katsotaan eduksi.

Asiakaskohteet ovat pääosin rakennustyömaita sekä asuin- ja toimitilakiinteistöjä. Työ on itsenäistä työtä vaihtelevissa kohteissa. Työkohteisiin liikutaan yrityksen autolla, joten tehtävät vaativat ajokorttia.

Lue lisää ja hae:
Sähköasentaja/lukkoseppä
Nuorempi sähköasentaja/lukkoseppä

 

 

 

 


 

05.02.2020

Kajaanin uudet aukioloajat

Helmikuun alusta Kajaanin myymälämme on avoinna seuraavasti:

Ma 8-16
Ti 8-12
Ke 12-16
To 12-16
Pe 8-12

 

 

 


 

09.12.2019

Herttoniemen toimipiste muuttaa 17.1.2020

Herttoniemen toimipiste muutti perjantaina 17.1.2020.

Maanantaista 20.1.2020 klo 8.30 alkaen avainhallinta palvelee Kukontorin uudessa palvelupisteessä (Yrjönkatu 23B 2.krs, Helsinki).

 

 

 

 


 

26.11.2019

Tanja Salosesta AM Avainhallinnan palvelupäällikkö

Tanja Salonen, AM Lukkoasema Vantaa, on nimitetty 1.10. alkaen AM Avainhallinnan valtakunnalliseksi palvelupäälliköksi.

Tanja vastaa jatkossa valtakunnallisesti AM Avainhallinnan toiminnan kehittämisestä, back office toiminnasta sekä palvelumuotoilusta. Tanja on aikaisemmin työskennellyt AM Lukkoasema Vantaan AM Avainhallinnan palveluasiantuntijana ja ollut mukana kehittämässä palvelua ja sen käyttöönottoa niin Vantaan toimipisteessä kuin valtakunnallisesti. Uusi nimitys selkeyttää AM Avainhallinta -organisaatiota ja Tanjan nykyistä toimenkuvaa.

AM Avainhallinta -organisaatiosta vastaa Jukka Rantahakala, AM Lukkoaseman toimitusjohtaja.

 

 


 

 

12.11.2019

Uusi toimipiste Ylivieskaan

Toimintamme laajenee! Avasimme uuden toimipisteen 18.11. Ylivieskaan osoitteeseen Ratakatu 17.

Tervetuloa!
 

 

 

 


 

25.10.2019

Polar-Lukitus ja Oulun AM Lukkoasema yhdistyvät

Oululainen Polar-Lukitus ja AM Lukkoasema Oy:n Oulun toimipiste sulautuvat yhdeksi toimipisteeksi 1.11.2019 alkaen.Toiminta jatkuu AM Lukkoaseman tiloissa os. Tyrnäväntie 4.

Yhdistymisen taustalla on toimintojen yhtenäistäminen ja tehostaminen. Jatkossa pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin ja kokonaisvaltaisemmin. Olemme valtakunnallinen toimija, mutta vahvasti paikallisesti palveleva toimipiste.

Polar-Lukituksen henkilöstö siirtyy AM Lukkoasemalle vanhoina työntekijöinä. Fuusiolla ei ole vaikutusta sopimuksiin tai asiakassuhteisiin.
 

Lisätietoja

Aapo Lepistö
yksikönpäällikkö | Oulu
puh. 050 306 3982
aapo.lepisto@amlukkoasema.fi
 


 

 

01.07.2019

AM Lukkoasema on saanut korkeimman AAA-luottoluokituksen

Bisnoden korkeimman AAA-luottoluokituksen  saa vain 2,7% suomalaisyrityksistä. Luottoluokitusmerkki henkii myös palvelun, tuotteiden ja koko yrityksen korkeaa laatua.

Rating perustuu Bisnoden kehittämään luottoluokitusjärjestelmään, joka analysoi yrityksen toimintaan, taustaan, talouteen ja maksutapaan liittyvää informaatiota. Talouden analyysissä keskitytään kannattavuuden, maksuvalmiuden ja vakavaraisuuden arvioimiseen. Vaatimuksena korkeimpaan luottoluokkaan pääsemiselle on mm. keskimääräistä huomattavasti paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. AAA-luokituksen saaneilla yrityksillä luottoriski on minimaalinen.
 


 

11.04.2019

Jukka Temonen Vuoden myyntimies 2019

Jyväskylän toimipisteen yksikönpäällikkö Jukka Temonen palkittiin viime viikonloppuna pidetyssä Abloyn lukkoliikekokouksessa Vuoden myyntimieheksi 2019. Abloy luovuttaa palkinnon joka vuosi yhdelle ansioituneelle jälleenmyyjälleen. Jukalle palkinto myönnettiin pitkäjänteisestä myyntityöstä ja Abloyn Itä- ja Pohjois-Suomen myyntipiirin myyntipäällikön Juha Haantion kuvaileekin jukassa täyttyvän useita tittelin kriteereitä: vahva myyntihenkisyys, edelläkävijyys, korkea asiakastyytyväisyys sekä aktiivinen liiketoiminta ja yhteistyö Abloyn kanssa.

 

 

 

 


 

04.02.2019

Turvasuojaustoiminta luvanvaraiseksi vuoden alusta alkaen

Uudistunut laki yksityisistä turvallisuuspalveluista astui voimaan 1.1.2017, ja jonka siirymäaika päättyi vuoden 2019 alussa. Uuden lain mukaan jokaisella turvasuojausliikkeellä, joka harjoittaa hyväksyntää edellyttävää turvasuojaustoimintaa (lukitus-, kulunvalvonta- ja hälytysjärjestelmien asentaminen, korjaaminen ja muuttaminen sopimuksen alaisena), on oltava poliisihallituksen myöntämä turvallisuus alan elinkeinolupa.

Luvanvaraisiksi tulivat mm. lukoston sarjatietojen käsittely turvaurakointiliikkeen ja lukkovalmistajan välillä, lukkojen avausten suunnittelu ja käsittely tietojärjestelmissä tai manuaalisesti sekä haittalevyjen kasaus lukkosylinteriin. Luvan piiriin kuuluvat myös lukkorungon, avainpesän, painikkeen, vääntönupin tms. lukkokomponentin vaihto sekä työt, joissa avainpesän joutuu avaamaan. Jatkossa myös kulunvalvontaan ja -seurantaan liittyvät tehtävät ovat luvanvaraisia.

Laissa jätettiin osa turvasuojausalan tehtävistä pois. Näihin kuuluvat mm. kameravalvontajärjestelmien ja niihin liittyvien komponenttien asentaminen, korjaaminen ja muuttaminen sekä muiden järjestelmien kaapelointityöt. Myöskään avainluovutukset ja -palautukset sekä näiden kuittaaminen järjestelmään eivät ole luvanvaraista toimintaa.

AM Lukkoasemalla on poliisihallituksen myöntämä turvallisuusalan elinkeinolupa (lupa nro. TU2018/3600)

Lataa tiedote, jossa tarkemmin eritelty lain piiriin kuuluvat työtehtävät

Lue lisää:
Poliisi - lupa-asiat
Suomen turvaurakoitsijaliitto

 


 


      

04.02.2019

AM Lukkoasema on saanut Bisnoden D&B:n alhaisimman 1. riskiluokituksen 2019

04.02.2019
AM Lukkoasema on saanut Bisnoden D&B:n alhaisimman 1. riskiluokituksen 2019

Suomalaisyrityksistä vain pieni osa kuuluu Dun & Bradstreetin kansainvälisesti tunnettuun, alhaisimpaan riskiluokkaan 1. D&B on vuodesta 1993 lähtien luokitellut ajantasaisesti suomalaisyritysten luottokelpoisuuden.

Riskiluokkia on neljä. Vaatimuksena alhaisimpaan riskiluokkaan pääsemiselle ovat mm. keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen. D&B:n kansainvälisesti tunnettu riskiluokitus toimii ovenavaajana yli 200 maassa.

Lisätietoja
www.bisnode.fi

 

 

 
Abloy-valtuutettu lukkoliike