Uutiset

Tiedotteet

22.09.2020

Muutoksia aukioloaikoihin | Helsinki & Oulu

Oulun toimipiste:
Suljemme poikkeuksellisesti perjantaina 25.9. jo klo 13.00 henkilökunnan koulutuksen takia.

Helsingin toimipiste (avainhallinta):
Palvelemme jatkossa jokaisen kuun ensimmäinen arkipäivä pidennetyllä aukioloajalla klo 8.00-17.00.

 

 

 

 

18.09.2020

REKRY | Asiakaspalvelija (avainhallinta), Helsinki/Vantaa

Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelulle ja olet myös näppärä tietojenkäsittelijä? Jos vastasit kyllä, etsimme juuri Sinua vahvistamaan timanttista avainhallinta-tiimiämme!

Kukontorin ja Vantaan avainhallintayksiköissä vierailee kuukausittain noin 1400 henkilöä hakien ja palauttaen avaimia. Työtehtäviisi kuuluu avainhallinta-asiakkaiden asiakaspalvelu sekä asiakkaiden ongelmatilanteiden ratkaiseminen. Asiakaspalvelun lisäksi työ sisältää tietojen päivittämistä myynnin- ja dokumentinhallintaohjelmaan sekä muita avainhallinnan palveluliiketoiminnan keskeisiä tehtäviä.

Tarjoamme nuorekkaan ja rennon työyhteisön, iloisia asiakaskohtaamisia sekä mielenkiintoisen työn yrityksessä, joka on oman toimialansa kärkeä (avainhallinta). Vasta uusitut ja nykyaikaiset työtilamme sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa sekä Vantaalla Koivuhaassa hyvien liikenneyhteyksien päässä.

Lue lisää ja hae!

12.05.2020

Avainhallinnan palvelunumero otettu käyttöön

Avainhallinta on nyt yhden puhelinnumeron päässä!

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Jotta sinun ei tarvitsisi arpoa oikeaa henkilöä ja puhelinnumeroa, olemme ottaneet käyttöön pääkaupunkiseudulla yhden palvelunumeron avainhallinnan asiakkaillemme.

Jatkossa tavoitat avainhallinnan henkilökuntamme numerosta: 0600 04450 (Puhelun hinta 1,27€/min+mpm/pvm).

 

 

 


 

26.03.2020

Avainhallinnan asiakas | Toimet tartuntariskin vähentämiseksi

Vallitsevan koronavirusepidemian aikana pyrimme avainhallinnassa minimoimaan mahdollisen tartuntariskin.

Toimenpiteet, jotka olemme ottaneet käyttöön avainhallinnan palvelupisteissämme:

- Pisteissä on tarvittavat desinfiointiaineet asiakaskäyttöön.
- Puhdistamme tiskin, näppäimistön ja muut kosketuspinnat asianmukaisesti.
- Lisäksi desinfioimme asiakaskäytössä olevan koskestusnäyttökynän jokaisen käyttäjän välissä.
- Älä asioi sairaana. Jos olet tulossa hakemaan/palauttamaan avaimia ja sairastut, ole meihin yhteydessä. Tarvittaessa voit valtuuttaa toisen henkilön asioimaan puolestasi tällä avainluovutusvaltakirjalla.
- Pidä tarvittava turvaetäisyys muihin asiakkaisiin.

AVAINTEN PALAUTUS POSTILAATIKKOON

Nopeuttaaksemme asiointia ja vähentääksemme asiakkaiden ja henkilökunnan välistä lähikontaktia olemme ottaneet käyttöön avainten palautusta varten postilaatikon. Postilaatikkoon voi palauttaa asunnon avaimet, mutta niin sanotut kovat avaimet (huolto-/remonttiavaimet) tulee edelleen palauttaa tiskille.

Lue koko ohjeistus

 

 


 

13.03.2020

Yrityksemme toimenpiteet koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi

Koronavirusepidemian myötä olemme yrityksessämme ryhtyneet toimenpiteisiin viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Valmiuslain myötä tämä on entistäkin tärkeämpää.  Pyrimme turvaamaan häiriöttömän palveluntuotannon myös tässä uudessa poikkeuksellisessa tilanteessa ja henkilöstömme ja asiakkaittemme terveys ja hyvinvointi ovat meille ensisijaisen tärkeitä. 

Tässä tiedotteessa kerromme toimenpiteistämme, jotka teidän on asiakkaanamme hyvä tietää:

- Myymälämme pidetään auki toistaiseksi normaalien aukioloaikojen puitteissa. Toivomme, ettei myymälään tulla sairaana viruksen leviämisen estämiseksi.
- Emme lähetä asentajiamme kohteisiin, joissa on virukseen sairastuneita henkilöitä. Ilmoitathan meille, mikäli asennuskohteessa on sairastunut henkilö, voimme siirtää asennusaikoja lyhyelläkin varoitusajalla tällaisissa tilanteissa.
- Olemme ohjeistaneet henkilöstöämme koronavirukselta suojautumiseen ja sen leviämisen ehkäisemiseen.
- Olemme antaneet tarkemmat ohjeistukset asentajillemme, kun he työskentelevät asiakkaiden tiloissa. Täsmennämme ja täydennämme ohjeistusta sitä mukaa, kun saamme lisätietoa tilanteesta.
- Henkilöstömme tekee etätöitä työtehtävien sallimissa puitteissa.
- Suosimme etätapaamisia asiakkaittemme kanssa, aina kun se on mahdollista.
- Pyrimme varautumaan mahdollisimman hyvin siihen tilanteeseen, että palvelumme voivat ruuhkautua joko henkilökuntamme mahdollisista karanteeneista tai sairastumisista johtuen, tai saman kohdatessa asiakkaamme. 

Lue koko koronaohjeistus asiakkaillemme täältä

 


 

13.01.2020

AM Lukkoasema Oy on saanut Bisnoden D&B:n alhaisimman 1. riskiluokituksen 2020

Suomalaisyrityksistä vain pieni osa kuuluu Dun & Bradstreetin kansainvälisesti tunnettuun, alhaisimpaan riskiluokkaan 1. D&B on vuodesta 1993 lähtien luokitellut ajantasaisesti suomalaisyritysten luottokelpoisuuden.

Riskiluokkia on neljä. Vaatimuksena alhaisimpaan riskiluokkaan pääsemiselle ovat mm. keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen. D&B:n kansainvälisesti tunnettu riskiluokitus toimii ovenavaajana yli 200 maassa.
 

Lisätietoja
www.bisnode.fi

09.12.2019

Herttoniemen toimipiste muuttaa 17.1.2020

Herttoniemen toimipiste muutti perjantaina 17.1.2020.

Maanantaista 20.1.2020 klo 8.30 alkaen avainhallinta palvelee Kukontorin uudessa palvelupisteessä (Yrjönkatu 23B 2.krs, Helsinki).

 

 

 

 


 

26.11.2019

Tanja Salosesta AM Avainhallinnan palvelupäällikkö

Tanja Salonen, AM Lukkoasema Vantaa, on nimitetty 1.10. alkaen AM Avainhallinnan valtakunnalliseksi palvelupäälliköksi.

Tanja vastaa jatkossa valtakunnallisesti AM Avainhallinnan toiminnan kehittämisestä, back office toiminnasta sekä palvelumuotoilusta. Tanja on aikaisemmin työskennellyt AM Lukkoasema Vantaan AM Avainhallinnan palveluasiantuntijana ja ollut mukana kehittämässä palvelua ja sen käyttöönottoa niin Vantaan toimipisteessä kuin valtakunnallisesti. Uusi nimitys selkeyttää AM Avainhallinta -organisaatiota ja Tanjan nykyistä toimenkuvaa.

AM Avainhallinta -organisaatiosta vastaa Jukka Rantahakala, AM Lukkoaseman toimitusjohtaja.

 

 


 

 

12.11.2019

Uusi toimipiste Ylivieskaan

Toimintamme laajenee! Avasimme uuden toimipisteen 18.11. Ylivieskaan osoitteeseen Ratakatu 17.

Tervetuloa!
 

 

 

 


 

25.10.2019

Polar-Lukitus ja Oulun AM Lukkoasema yhdistyvät

Oululainen Polar-Lukitus ja AM Lukkoasema Oy:n Oulun toimipiste sulautuvat yhdeksi toimipisteeksi 1.11.2019 alkaen.Toiminta jatkuu AM Lukkoaseman tiloissa os. Tyrnäväntie 4.

Yhdistymisen taustalla on toimintojen yhtenäistäminen ja tehostaminen. Jatkossa pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin ja kokonaisvaltaisemmin. Olemme valtakunnallinen toimija, mutta vahvasti paikallisesti palveleva toimipiste.

Polar-Lukituksen henkilöstö siirtyy AM Lukkoasemalle vanhoina työntekijöinä. Fuusiolla ei ole vaikutusta sopimuksiin tai asiakassuhteisiin.
 

Lisätietoja

Aapo Lepistö
yksikönpäällikkö | Oulu
puh. 050 306 3982
aapo.lepisto@amlukkoasema.fi
 


 

 
Abloy-valtuutettu lukkoliike