Uutiset

Tiedotteet

09.07.2021

Muutoksia Oulun aukioloajoissa 12.7 - 16.7.2021

Oulun toimipisteemme palvelee poikkeuksellisesti 12.7 - 16.7.2021 välisenä aikana klo 07:00 -15.00. Palvelemme normaalien aukioloaikojen mukaan jälleen 19.7.2021 alkaen.

27.06.2021

TAMPERE: BLC Turvan toiminnot siirtyvät AM Lukkoaseman tilohin

AM LUKKOASEMAN TAMPEREEN TILOIHIN SIIRTYVÄT MYÖS BLC TURVAN TOIMINNOT 1.7.2021 LÄHTIEN

Vuosi 2021 on meille kasvun ja muutoksen vuosi. BLC-konserni osti viime joulukuussa AM Security -konsernin ja siihen kuuluvat yritykset AM Security Oy:n, AM Lukkoasema Oy:n sekä Hardware Group Finland Oy:n. Kuluvan vuoden aikana AM Security ja AM Lukkoasema sulautuvat BLC Turvaan. Jatkossa palvelemme 19 paikkakunnalla yli 450 lukitus- ja turvatekniikan ammattilaisen voimin.

Tuleva fuusio aiheuttaa muutoksia toimintaamme jo tässä vaiheessa. Yhdistämme Tampereella toimintojamme ja tämän vuoksi BLC Turvan toiminnot siirtyvät saman katon alle AM Lukkoaseman kanssa.

Teiskontiellä teitä palvelevat AM Lukkoaseman ja BLC Turvan ammattilaiset yhdessä 1.7.2021 lähtien. Yhdistymisen myötä myös tuotevalikoimamme sekä palvelumme laajentuvat.

Tervetuloa palveltavaksi!

20.06.2021

Toimipisteemme ovat suljettuna juhannusaattona 25.6.2021

Palveluajoissamme on muutoksia juhannuksen vuoksi. Palvelemme normaalien aukioloaikojen mukaisesti maanantaista torstaihin juhannusviikolla. Juhannusaattona 25.6.2021 toimipisteemme ovat suljettuna ja palvelemme seuraavan kerran maanantaina 28.6.2021

30.05.2021

REKRY | Kajaani | Lukkoseppiä ja turvalaiteasentajia

Toimintamme kasvaessa haemme Kajaanin toimipisteeseemme lukkoseppiä ja turvalaiteasentajia. Tutustu työpaikkohin ja hae pikaisesti tehtävään.

Sinustako tulevaisuuden lukkoseppä? Lue lisää tästä

Kiinnostaako tulevaisuuden kiinteistöturvallisuus sinua? Hae turvalaiteasentajaksi tästä

23.04.2021

AM Lukkoasema ja Newsec yhteistyöhön

AM Lukkoasema ja Newsec valtakunnalliseen yhteistyöhön – avainhallinta helpottaa vuokranantajien ja vuokralaisten arkea

 

AM Lukkoasema ja Newsec solmivat vuoden 2021 alussa valtakunnallisen puitesopimuksen avainhallintapalveluiden toimittamisesta. Suomen mittakaavassa poikkeuksellisen suuri sopimus koskee 20 000 asunnon avaimia.

Kiinteistöalan asiantuntijapalveluita tarjoava Newsec on luottanut AM Lukkoaseman avainhallintapalveluun jo useamman vuoden ajan. Nyt yhteistyö vahvistuu entisestään AM Lukkoaseman ja Newsecin solmiessa valtakunnallisen puitesopimuksen avainhallintapalveluiden toimittamisesta.

Olemme kehittäneet avainhallintapalvelua sujuvammaksi ja asiakaslähtöisemmäksi yhdessä. Suomen mittakaavassa poikkeuksellinen, koko maan kattava puitesopimus on kiitosta tästä kehitystyöstä, Tanja Salonen AM Lukkoasemalta kertoo.

Newsec on yksi AM Avainhallinta -palvelun suurimmista asiakkaista. Tanja Salonen kertoo, että nyt solmittu puitesopimuskokonaisuus kattaa yli 20 000 asunnon avaimet.

Avainhallintapalvelu on Newsecin asiakkaille todella tärkeä osa palvelua. Tästä syystä olemme valinneet kumppanin, joka huolehtii asiasta hyvin. Hyvän palvelun lisäksi AM Lukkoasemalla on kattava palveluverkosto Suomessa, kertoo Sanna Lehikoinen Newseciltä.

Avainten hallinnoimisen lisäksi avainhallinnan työntekijät toimivat Newsecin kasvoina loppuasiakkaiden suuntaan, sillä nykyisin asunnot käydään katsomassa omatoimisesti ja vuokrasopimukset tehdään verkossa.

Vuokralaiselle avaintennouto on se ensimmäinen kosketus uuteen huoneistoon. Siitä oikeastaan lähtee vuokrasuhde käyntiin ja siksi onnistuminen on erityisen tärkeää, Sanna Lehikoinen pohtii.

 

Lisätietoa antaa:


Jukka Nevalainen, toimitusjohtaja, jukka.nevalainen@amsecurity.fi, p. 040 067 5272

Tanja Salonen, palvelupäällikkö, tanja.salonen@amlukkoasema.fi, p. 050 513 8312

 

09.12.2020

AM Lukkoasema Oy osaksi BLC-konsernia - Yhdessä enemmän

BLC-konserni on 4.12.2020 solmitulla kaupalla ostanut AM Security -konsernin ja siihen kuuluvat yritykset AM Security Oy:n, AM Lukkoasema Oy:n sekä Hardware Group Finland Oy:n.

Tehdyt yritysjärjestelyt eivät vaikuta AM Lukkoaseman liiketoimintoihin. BLC Turvan sekä AM Securityn, AM Lukkoaseman ja Hardware Group Finlandin toiminta jatkuu entisellään omien brändien alla. Kasvava konserni mahdollistaa entistä paremman ja kattavamman palvelun.

Lue lisää

 


 

26.03.2020

Avainhallinnan asiakas | Toimet tartuntariskin vähentämiseksi

Vallitsevan koronavirusepidemian aikana pyrimme avainhallinnassa minimoimaan mahdollisen tartuntariskin.

Toimenpiteet, jotka olemme ottaneet käyttöön avainhallinnan palvelupisteissämme:

- Pisteissä on tarvittavat desinfiointiaineet asiakaskäyttöön.
- Puhdistamme tiskin, näppäimistön ja muut kosketuspinnat asianmukaisesti.
- Lisäksi desinfioimme asiakaskäytössä olevan koskestusnäyttökynän jokaisen käyttäjän välissä.
- Älä asioi sairaana. Jos olet tulossa hakemaan/palauttamaan avaimia ja sairastut, ole meihin yhteydessä. Tarvittaessa voit valtuuttaa toisen henkilön asioimaan puolestasi tällä avainluovutusvaltakirjalla.
- Pidä tarvittava turvaetäisyys muihin asiakkaisiin.

AVAINTEN PALAUTUS POSTILAATIKKOON

Nopeuttaaksemme asiointia ja vähentääksemme asiakkaiden ja henkilökunnan välistä lähikontaktia olemme ottaneet käyttöön avainten palautusta varten postilaatikon. Postilaatikkoon voi palauttaa asunnon avaimet, mutta niin sanotut kovat avaimet (huolto-/remonttiavaimet) tulee edelleen palauttaa tiskille.

Lue koko ohjeistus

 

 


 

13.03.2020

Yrityksemme toimenpiteet koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi

Koronavirusepidemian myötä olemme yrityksessämme ryhtyneet toimenpiteisiin viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Valmiuslain myötä tämä on entistäkin tärkeämpää.  Pyrimme turvaamaan häiriöttömän palveluntuotannon myös tässä uudessa poikkeuksellisessa tilanteessa ja henkilöstömme ja asiakkaittemme terveys ja hyvinvointi ovat meille ensisijaisen tärkeitä. 

Tässä tiedotteessa kerromme toimenpiteistämme, jotka teidän on asiakkaanamme hyvä tietää:

- Myymälämme pidetään auki toistaiseksi normaalien aukioloaikojen puitteissa. Toivomme, ettei myymälään tulla sairaana viruksen leviämisen estämiseksi.
- Emme lähetä asentajiamme kohteisiin, joissa on virukseen sairastuneita henkilöitä. Ilmoitathan meille, mikäli asennuskohteessa on sairastunut henkilö, voimme siirtää asennusaikoja lyhyelläkin varoitusajalla tällaisissa tilanteissa.
- Olemme ohjeistaneet henkilöstöämme koronavirukselta suojautumiseen ja sen leviämisen ehkäisemiseen.
- Olemme antaneet tarkemmat ohjeistukset asentajillemme, kun he työskentelevät asiakkaiden tiloissa. Täsmennämme ja täydennämme ohjeistusta sitä mukaa, kun saamme lisätietoa tilanteesta.
- Henkilöstömme tekee etätöitä työtehtävien sallimissa puitteissa.
- Suosimme etätapaamisia asiakkaittemme kanssa, aina kun se on mahdollista.
- Pyrimme varautumaan mahdollisimman hyvin siihen tilanteeseen, että palvelumme voivat ruuhkautua joko henkilökuntamme mahdollisista karanteeneista tai sairastumisista johtuen, tai saman kohdatessa asiakkaamme. 

Lue koko koronaohjeistus asiakkaillemme täältä

 


 

13.01.2020

AM Lukkoasema Oy on saanut Bisnoden D&B:n alhaisimman 1. riskiluokituksen 2020

Suomalaisyrityksistä vain pieni osa kuuluu Dun & Bradstreetin kansainvälisesti tunnettuun, alhaisimpaan riskiluokkaan 1. D&B on vuodesta 1993 lähtien luokitellut ajantasaisesti suomalaisyritysten luottokelpoisuuden.

Riskiluokkia on neljä. Vaatimuksena alhaisimpaan riskiluokkaan pääsemiselle ovat mm. keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen. D&B:n kansainvälisesti tunnettu riskiluokitus toimii ovenavaajana yli 200 maassa.
 

Lisätietoja
www.bisnode.fi

 


 

 
Abloy-valtuutettu lukkoliike