Uutiset

Tiedotteet

23.04.2021

AM Lukkoasema ja Newsec yhteistyöhön

AM Lukkoasema ja Newsec valtakunnalliseen yhteistyöhön – avainhallinta helpottaa vuokranantajien ja vuokralaisten arkea

 

AM Lukkoasema ja Newsec solmivat vuoden 2021 alussa valtakunnallisen puitesopimuksen avainhallintapalveluiden toimittamisesta. Suomen mittakaavassa poikkeuksellisen suuri sopimus koskee 20 000 asunnon avaimia.

Kiinteistöalan asiantuntijapalveluita tarjoava Newsec on luottanut AM Lukkoaseman avainhallintapalveluun jo useamman vuoden ajan. Nyt yhteistyö vahvistuu entisestään AM Lukkoaseman ja Newsecin solmiessa valtakunnallisen puitesopimuksen avainhallintapalveluiden toimittamisesta.

Olemme kehittäneet avainhallintapalvelua sujuvammaksi ja asiakaslähtöisemmäksi yhdessä. Suomen mittakaavassa poikkeuksellinen, koko maan kattava puitesopimus on kiitosta tästä kehitystyöstä, Tanja Salonen AM Lukkoasemalta kertoo.

Newsec on yksi AM Avainhallinta -palvelun suurimmista asiakkaista. Tanja Salonen kertoo, että nyt solmittu puitesopimuskokonaisuus kattaa yli 20 000 asunnon avaimet.

Avainhallintapalvelu on Newsecin asiakkaille todella tärkeä osa palvelua. Tästä syystä olemme valinneet kumppanin, joka huolehtii asiasta hyvin. Hyvän palvelun lisäksi AM Lukkoasemalla on kattava palveluverkosto Suomessa, kertoo Sanna Lehikoinen Newseciltä.

Avainten hallinnoimisen lisäksi avainhallinnan työntekijät toimivat Newsecin kasvoina loppuasiakkaiden suuntaan, sillä nykyisin asunnot käydään katsomassa omatoimisesti ja vuokrasopimukset tehdään verkossa.

Vuokralaiselle avaintennouto on se ensimmäinen kosketus uuteen huoneistoon. Siitä oikeastaan lähtee vuokrasuhde käyntiin ja siksi onnistuminen on erityisen tärkeää, Sanna Lehikoinen pohtii.

 

Lisätietoa antaa:


Jukka Nevalainen, toimitusjohtaja, jukka.nevalainen@amsecurity.fi, p. 040 067 5272

Tanja Salonen, palvelupäällikkö, tanja.salonen@amlukkoasema.fi, p. 050 513 8312

 

14.04.2021

REKRY | Turvalaiteasentaja | Kajaani

Haemme Kajaanin toimipisteeseen TURVALAITEASENTAJAA

Haemme tehtävään reipasta, oma-aloitteista ja vastuullista henkilöä. Tulet työskentelemään kokonaisvaltaisesti lukitus- ja turvalaitteiden asennus- ja ylläpitotehtävissä. Tarvittaessa koulutamme sinut työtehtävään. Työssä onnistuminen edellyttää itsenäistä työotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Kiinnostuitko? Lue lisää tehtävästä täältä

14.04.2021

REKRY | lukkoseppä | Kajaani

Haemme lukkoseppää Kajaanin toimipisteeseen

Olet haasteisiin tarttuva, myynnillinen, asiakaspalveluhenkinen ja aidosti turvallisuusalasta kiinnostunut henkilö. Tehtävän hoitamisessa on etua lukitus-, sähkö- tai teknisenalan koulutuksesta. Olet oma-aloitteinen ja viihdyt asiakasrajapinnassa.

Kiinnostuitko? Lue lisää tehtävästä täältä

20.03.2021

REKRY | Oulu | Projektipäällikkö

Oletko huippu organisoija ja pidät langat käsissä kiireenkin keskellä? Hyvä, saatat olla juuri etsimämme rautainen projektipäällikkö viemään läpi kiinteistöturvallisuusalan projektejamme. Projektipäällikkönä vastaat itsenäisesti lukitus- ja turvallisuusalan projektien tarjouskyselyistä, laskennasta, suunnittelusta sekä operatiivisesta toteutuksesta. Pidät yhteyttä asiakkaisiin, joten työssä menestyminen vaatii asiakaspalveluhenkisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä. Aikaisempi kokemus kiinteistöturvallisuusalalta on plussaa!

Lue lisää

09.12.2020

AM Lukkoasema Oy osaksi BLC-konsernia - Yhdessä enemmän

BLC-konserni on 4.12.2020 solmitulla kaupalla ostanut AM Security -konsernin ja siihen kuuluvat yritykset AM Security Oy:n, AM Lukkoasema Oy:n sekä Hardware Group Finland Oy:n.

Tehdyt yritysjärjestelyt eivät vaikuta AM Lukkoaseman liiketoimintoihin. BLC Turvan sekä AM Securityn, AM Lukkoaseman ja Hardware Group Finlandin toiminta jatkuu entisellään omien brändien alla. Kasvava konserni mahdollistaa entistä paremman ja kattavamman palvelun.

Lue lisää

 


 

23.09.2020

Rollock ja AM Lukkoasema yhteistyöhön

Turvaurakoitsija AM Lukkoasema Oy ja älylukitusvalmistaja Rollock Oy ovat solmineet merkittävän yhteistyösopimuksen. Yhteistyön myötä AM Lukkoasema ja Rollock toteuttavat yhdessä entistä tehokkaammin arkea helpottavia, avaimettomia lukitusratkaisuja sekä asuin- että toimitilakiinteistöihin.

Lukitus- ja turvatekniikka-alan yritys AM Lukkoasema Oy  tarjoaa asiakkailleen muun muassa kokonaisvaltaisia kulun- ja avainhallintaratkaisuja. Kotimainen Rollock kehittää ja valmistaa älykkäitä, avaimettomia lukitus- ja kulunhallintaratkaisuja asumiseen ja toimitiloihin. Ratkaisut koostuvat älylukoista ja -ohjaimista, mobiilisovelluksesta ja avainhallinnan pilvipalvelusta.

Lue lisää

 


 

26.03.2020

Avainhallinnan asiakas | Toimet tartuntariskin vähentämiseksi

Vallitsevan koronavirusepidemian aikana pyrimme avainhallinnassa minimoimaan mahdollisen tartuntariskin.

Toimenpiteet, jotka olemme ottaneet käyttöön avainhallinnan palvelupisteissämme:

- Pisteissä on tarvittavat desinfiointiaineet asiakaskäyttöön.
- Puhdistamme tiskin, näppäimistön ja muut kosketuspinnat asianmukaisesti.
- Lisäksi desinfioimme asiakaskäytössä olevan koskestusnäyttökynän jokaisen käyttäjän välissä.
- Älä asioi sairaana. Jos olet tulossa hakemaan/palauttamaan avaimia ja sairastut, ole meihin yhteydessä. Tarvittaessa voit valtuuttaa toisen henkilön asioimaan puolestasi tällä avainluovutusvaltakirjalla.
- Pidä tarvittava turvaetäisyys muihin asiakkaisiin.

AVAINTEN PALAUTUS POSTILAATIKKOON

Nopeuttaaksemme asiointia ja vähentääksemme asiakkaiden ja henkilökunnan välistä lähikontaktia olemme ottaneet käyttöön avainten palautusta varten postilaatikon. Postilaatikkoon voi palauttaa asunnon avaimet, mutta niin sanotut kovat avaimet (huolto-/remonttiavaimet) tulee edelleen palauttaa tiskille.

Lue koko ohjeistus

 

 


 

13.03.2020

Yrityksemme toimenpiteet koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi

Koronavirusepidemian myötä olemme yrityksessämme ryhtyneet toimenpiteisiin viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Valmiuslain myötä tämä on entistäkin tärkeämpää.  Pyrimme turvaamaan häiriöttömän palveluntuotannon myös tässä uudessa poikkeuksellisessa tilanteessa ja henkilöstömme ja asiakkaittemme terveys ja hyvinvointi ovat meille ensisijaisen tärkeitä. 

Tässä tiedotteessa kerromme toimenpiteistämme, jotka teidän on asiakkaanamme hyvä tietää:

- Myymälämme pidetään auki toistaiseksi normaalien aukioloaikojen puitteissa. Toivomme, ettei myymälään tulla sairaana viruksen leviämisen estämiseksi.
- Emme lähetä asentajiamme kohteisiin, joissa on virukseen sairastuneita henkilöitä. Ilmoitathan meille, mikäli asennuskohteessa on sairastunut henkilö, voimme siirtää asennusaikoja lyhyelläkin varoitusajalla tällaisissa tilanteissa.
- Olemme ohjeistaneet henkilöstöämme koronavirukselta suojautumiseen ja sen leviämisen ehkäisemiseen.
- Olemme antaneet tarkemmat ohjeistukset asentajillemme, kun he työskentelevät asiakkaiden tiloissa. Täsmennämme ja täydennämme ohjeistusta sitä mukaa, kun saamme lisätietoa tilanteesta.
- Henkilöstömme tekee etätöitä työtehtävien sallimissa puitteissa.
- Suosimme etätapaamisia asiakkaittemme kanssa, aina kun se on mahdollista.
- Pyrimme varautumaan mahdollisimman hyvin siihen tilanteeseen, että palvelumme voivat ruuhkautua joko henkilökuntamme mahdollisista karanteeneista tai sairastumisista johtuen, tai saman kohdatessa asiakkaamme. 

Lue koko koronaohjeistus asiakkaillemme täältä

 


 

13.01.2020

AM Lukkoasema Oy on saanut Bisnoden D&B:n alhaisimman 1. riskiluokituksen 2020

Suomalaisyrityksistä vain pieni osa kuuluu Dun & Bradstreetin kansainvälisesti tunnettuun, alhaisimpaan riskiluokkaan 1. D&B on vuodesta 1993 lähtien luokitellut ajantasaisesti suomalaisyritysten luottokelpoisuuden.

Riskiluokkia on neljä. Vaatimuksena alhaisimpaan riskiluokkaan pääsemiselle ovat mm. keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen. D&B:n kansainvälisesti tunnettu riskiluokitus toimii ovenavaajana yli 200 maassa.
 

Lisätietoja
www.bisnode.fi

 


 

 
Abloy-valtuutettu lukkoliike