Uutiset

Tiedotteet

25.10.2019

Polar-Lukitus ja Oulun AM Lukkoasema yhdistyvät

Polar-Lukitus ja Oulun AM Lukkoasema yhdistyvät

Oululainen Polar-Lukitus ja AM Lukkoasema Oy:n Oulun toimipiste sulautuvat yhdeksi toimipis- teeksi 1.11.2019 alkaen. Toiminta jatkuu AM Lukkoaseman tiloissa os. Tyrnäväntie 4.

Yhdistymisen taustalla on toimintojen yhtenäistäminen ja tehostaminen. Jatkossa pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin ja kokonaisvaltaisemmin. Olemme valtakunnallinen toimija, mutta vahvasti paikallisesti palveleva toimipiste.

Polar-Lukituksen henkilöstö siirtyy AM Lukkoasemalle vanhoina työntekijöinä. Fuusiolla ei ole vaikutusta sopimuksiin tai asiakassuhteisiin.
 

Lisätietoja

Aapo Lepistö
yksikönpäällikkö | Oulu
puh. 050 306 3982
aapo.lepisto@amlukkoasema.fi
 


 

 

01.07.2019

AM Lukkoasema on saanut korkeimman AAA-luottoluokituksen

Bisnoden korkeimman AAA-luottoluokituksen  saa vain 2,7% suomalaisyrityksistä. Luottoluokitusmerkki henkii myös palvelun, tuotteiden ja koko yrityksen korkeaa laatua.

Rating perustuu Bisnoden kehittämään luottoluokitusjärjestelmään, joka analysoi yrityksen toimintaan, taustaan, talouteen ja maksutapaan liittyvää informaatiota. Talouden analyysissä keskitytään kannattavuuden, maksuvalmiuden ja vakavaraisuuden arvioimiseen. Vaatimuksena korkeimpaan luottoluokkaan pääsemiselle on mm. keskimääräistä huomattavasti paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. AAA-luokituksen saaneilla yrityksillä luottoriski on minimaalinen.
 


 

11.04.2019

Jukka Temonen Vuoden myyntimies 2019

Jyväskylän toimipisteen yksikönpäällikkö Jukka Temonen palkittiin viime viikonloppuna pidetyssä Abloyn lukkoliikekokouksessa Vuoden myyntimieheksi 2019. Abloy luovuttaa palkinnon joka vuosi yhdelle ansioituneelle jälleenmyyjälleen. Jukalle palkinto myönnettiin pitkäjänteisestä myyntityöstä ja Abloyn Itä- ja Pohjois-Suomen myyntipiirin myyntipäällikön Juha Haantion kuvaileekin jukassa täyttyvän useita tittelin kriteereitä: vahva myyntihenkisyys, edelläkävijyys, korkea asiakastyytyväisyys sekä aktiivinen liiketoiminta ja yhteistyö Abloyn kanssa.

 

 

 

 


 

04.02.2019

Turvasuojaustoiminta luvanvaraiseksi vuoden alusta alkaen

Uudistunut laki yksityisistä turvallisuuspalveluista astui voimaan 1.1.2017, ja jonka siirymäaika päättyi vuoden 2019 alussa. Uuden lain mukaan jokaisella turvasuojausliikkeellä, joka harjoittaa hyväksyntää edellyttävää turvasuojaustoimintaa (lukitus-, kulunvalvonta- ja hälytysjärjestelmien asentaminen, korjaaminen ja muuttaminen sopimuksen alaisena), on oltava poliisihallituksen myöntämä turvallisuus alan elinkeinolupa.

Luvanvaraisiksi tulivat mm. lukoston sarjatietojen käsittely turvaurakointiliikkeen ja lukkovalmistajan välillä, lukkojen avausten suunnittelu ja käsittely tietojärjestelmissä tai manuaalisesti sekä haittalevyjen kasaus lukkosylinteriin. Luvan piiriin kuuluvat myös lukkorungon, avainpesän, painikkeen, vääntönupin tms. lukkokomponentin vaihto sekä työt, joissa avainpesän joutuu avaamaan. Jatkossa myös kulunvalvontaan ja -seurantaan liittyvät tehtävät ovat luvanvaraisia.

Laissa jätettiin osa turvasuojausalan tehtävistä pois. Näihin kuuluvat mm. kameravalvontajärjestelmien ja niihin liittyvien komponenttien asentaminen, korjaaminen ja muuttaminen sekä muiden järjestelmien kaapelointityöt. Myöskään avainluovutukset ja -palautukset sekä näiden kuittaaminen järjestelmään eivät ole luvanvaraista toimintaa.

AM Lukkoasemalla on poliisihallituksen myöntämä turvallisuusalan elinkeinolupa (lupa nro. TU2018/3600)

Lataa tiedote, jossa tarkemmin eritelty lain piiriin kuuluvat työtehtävät

Lue lisää:
Poliisi - lupa-asiat
Suomen turvaurakoitsijaliitto

 


 


      

04.02.2019

AM Lukkoasema on saanut Bisnoden D&B:n alhaisimman 1. riskiluokituksen 2019

04.02.2019
AM Lukkoasema on saanut Bisnoden D&B:n alhaisimman 1. riskiluokituksen 2019

Suomalaisyrityksistä vain pieni osa kuuluu Dun & Bradstreetin kansainvälisesti tunnettuun, alhaisimpaan riskiluokkaan 1. D&B on vuodesta 1993 lähtien luokitellut ajantasaisesti suomalaisyritysten luottokelpoisuuden.

Riskiluokkia on neljä. Vaatimuksena alhaisimpaan riskiluokkaan pääsemiselle ovat mm. keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen. D&B:n kansainvälisesti tunnettu riskiluokitus toimii ovenavaajana yli 200 maassa.

Lisätietoja
www.bisnode.fi

 

 

11.01.2019

AM Lukkoaseman uusi toimitusjohtaja aloitti uudessa virassaan 2.1.

AM Lukkoaseman uusi toimitusjohtaja Jukka Rantahakala on aloittanut työnsä 2.1. ja tässä hänen tuoreita mietteitään ensimmäisen viikon jälkeen:

”Hihat on kääritty ja työt AM Lukkoaseman toimitusjohtajana aloitettu.
Fiilis on innostunut ja erittäin motivoitunut! Ensi töikseni tutustun yrityksen tärkeimpään voimavaraan, eli työntekijöihimme. Motivoitunut, osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta on yrityksemme käyntikortti 24/7, joten henkilöstötyytyväisyyden varmistaminen ja kehittäminen on äärimmäisen tärkeää."

Jukka on sielultaan myyntimies, jolle asiakastyytyväisyys on erittäin tärkeä asia ja se on kaiken toiminnan perusta. Päätehtäväkseeen hän mainitsee muun muassa huolehtia, että AM Lukkoaseman henkilökunta, asiakkaat sekä yhteistyökumppanit ovat tyytyväisiä ja sitoutuneita yritykseen. 

”Alan kontaktoimaan olemassa olevia asiakkaitamme, sekä viemään AM Lukkoaseman ilosanomaa laajalle asiakaskontaktiverkostolleni ympäri Suomea, yhdessä muun organisaatiomme kanssa. Haluan, että yhä useampi kutsuu AM Lukkoasemaa kumppanikseen. Kumppaniksi, johon voi luottaa vaikeissa ja yllättävissäkin tilanteissa. Me lunastamme asemamme omalla toiminnallamme joka ikinen päivä, jokaisen asiakaskontaktin yhteydessä. Tavoitteenamme on toimia edelläkävijöinä alati kehittyvässä ja digitalisoituvassa lukitusmarkkinassa ja olla alamme parasta palvelukokemusta tuottava yhtiö.”

 

Jukka Rantahakala,
Toimitusjohtaja
Puh. 010 480 3702
jukka.rantahakala@amlukkoasema.fi

 


 

 
Abloy-valtuutettu lukkoliike