Uutiset

Tiedotteet

24.11.2020

REKRY | Lukkoseppä ja nuorempi lukkoseppä, Tampere

Lukkoseppä | Tampere

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet vastuullinen ja luotettava työntekijä, jolle oviautomatiikka ei ole vieras käsite. Sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta mekaanisista ja sähköisistä lukitusjärjestelmistä. Työ on itsenäistä työtä vaihtelevissa kohteissa.

Lue lisää ja hae

 

Nuorempi lukkoseppä | Tampere

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet vastuullinen ja luotettava työntekijä, jolle oviautomatiikka ei ole vieras käsite. Sinulta löytyy työtehtäviin sopiva pohjakoulutus (rakennusalan perustutkinto, lukkoseppä, sähkö-, elektroniikka- tai automaatioasentaja) ja palava halu kehittää osaamistasi turvatekniikan rautaiseksi ammattilaiseksi.

Lue lisää ja hae

 

 

 


 

23.09.2020

Rollock ja AM Lukkoasema yhteistyöhön

Turvaurakoitsija AM Lukkoasema Oy ja älylukitusvalmistaja Rollock Oy ovat solmineet merkittävän yhteistyösopimuksen. Yhteistyön myötä AM Lukkoasema ja Rollock toteuttavat yhdessä entistä tehokkaammin arkea helpottavia, avaimettomia lukitusratkaisuja sekä asuin- että toimitilakiinteistöihin.

Lukitus- ja turvatekniikka-alan yritys AM Lukkoasema Oy  tarjoaa asiakkailleen muun muassa kokonaisvaltaisia kulun- ja avainhallintaratkaisuja. Kotimainen Rollock kehittää ja valmistaa älykkäitä, avaimettomia lukitus- ja kulunhallintaratkaisuja asumiseen ja toimitiloihin. Ratkaisut koostuvat älylukoista ja -ohjaimista, mobiilisovelluksesta ja avainhallinnan pilvipalvelusta.

Lue lisää

 


 

22.09.2020

Muutoksia aukioloaikoihin | Helsinki

Helsingin toimipiste (avainhallinta):

Palvelemme jatkossa jokaisen kuun ensimmäinen arkipäivä pidennetyllä aukioloajalla klo 8.00-17.00.

 

 

 


 

12.05.2020

Avainhallinnan palvelunumero otettu käyttöön

Avainhallinta on nyt yhden puhelinnumeron päässä!

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Jotta sinun ei tarvitsisi arpoa oikeaa henkilöä ja puhelinnumeroa, olemme ottaneet käyttöön pääkaupunkiseudulla yhden palvelunumeron avainhallinnan asiakkaillemme.

Jatkossa tavoitat avainhallinnan henkilökuntamme numerosta: 0600 04450 (Puhelun hinta 1,27€/min+mpm/pvm).

 

 

 


 

26.03.2020

Avainhallinnan asiakas | Toimet tartuntariskin vähentämiseksi

Vallitsevan koronavirusepidemian aikana pyrimme avainhallinnassa minimoimaan mahdollisen tartuntariskin.

Toimenpiteet, jotka olemme ottaneet käyttöön avainhallinnan palvelupisteissämme:

- Pisteissä on tarvittavat desinfiointiaineet asiakaskäyttöön.
- Puhdistamme tiskin, näppäimistön ja muut kosketuspinnat asianmukaisesti.
- Lisäksi desinfioimme asiakaskäytössä olevan koskestusnäyttökynän jokaisen käyttäjän välissä.
- Älä asioi sairaana. Jos olet tulossa hakemaan/palauttamaan avaimia ja sairastut, ole meihin yhteydessä. Tarvittaessa voit valtuuttaa toisen henkilön asioimaan puolestasi tällä avainluovutusvaltakirjalla.
- Pidä tarvittava turvaetäisyys muihin asiakkaisiin.

AVAINTEN PALAUTUS POSTILAATIKKOON

Nopeuttaaksemme asiointia ja vähentääksemme asiakkaiden ja henkilökunnan välistä lähikontaktia olemme ottaneet käyttöön avainten palautusta varten postilaatikon. Postilaatikkoon voi palauttaa asunnon avaimet, mutta niin sanotut kovat avaimet (huolto-/remonttiavaimet) tulee edelleen palauttaa tiskille.

Lue koko ohjeistus

 

 


 

13.03.2020

Yrityksemme toimenpiteet koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi

Koronavirusepidemian myötä olemme yrityksessämme ryhtyneet toimenpiteisiin viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Valmiuslain myötä tämä on entistäkin tärkeämpää.  Pyrimme turvaamaan häiriöttömän palveluntuotannon myös tässä uudessa poikkeuksellisessa tilanteessa ja henkilöstömme ja asiakkaittemme terveys ja hyvinvointi ovat meille ensisijaisen tärkeitä. 

Tässä tiedotteessa kerromme toimenpiteistämme, jotka teidän on asiakkaanamme hyvä tietää:

- Myymälämme pidetään auki toistaiseksi normaalien aukioloaikojen puitteissa. Toivomme, ettei myymälään tulla sairaana viruksen leviämisen estämiseksi.
- Emme lähetä asentajiamme kohteisiin, joissa on virukseen sairastuneita henkilöitä. Ilmoitathan meille, mikäli asennuskohteessa on sairastunut henkilö, voimme siirtää asennusaikoja lyhyelläkin varoitusajalla tällaisissa tilanteissa.
- Olemme ohjeistaneet henkilöstöämme koronavirukselta suojautumiseen ja sen leviämisen ehkäisemiseen.
- Olemme antaneet tarkemmat ohjeistukset asentajillemme, kun he työskentelevät asiakkaiden tiloissa. Täsmennämme ja täydennämme ohjeistusta sitä mukaa, kun saamme lisätietoa tilanteesta.
- Henkilöstömme tekee etätöitä työtehtävien sallimissa puitteissa.
- Suosimme etätapaamisia asiakkaittemme kanssa, aina kun se on mahdollista.
- Pyrimme varautumaan mahdollisimman hyvin siihen tilanteeseen, että palvelumme voivat ruuhkautua joko henkilökuntamme mahdollisista karanteeneista tai sairastumisista johtuen, tai saman kohdatessa asiakkaamme. 

Lue koko koronaohjeistus asiakkaillemme täältä

 


 

13.01.2020

AM Lukkoasema Oy on saanut Bisnoden D&B:n alhaisimman 1. riskiluokituksen 2020

Suomalaisyrityksistä vain pieni osa kuuluu Dun & Bradstreetin kansainvälisesti tunnettuun, alhaisimpaan riskiluokkaan 1. D&B on vuodesta 1993 lähtien luokitellut ajantasaisesti suomalaisyritysten luottokelpoisuuden.

Riskiluokkia on neljä. Vaatimuksena alhaisimpaan riskiluokkaan pääsemiselle ovat mm. keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen. D&B:n kansainvälisesti tunnettu riskiluokitus toimii ovenavaajana yli 200 maassa.
 

Lisätietoja
www.bisnode.fi

 


 

09.12.2019

Herttoniemen toimipiste muuttaa 17.1.2020

Herttoniemen toimipiste muutti perjantaina 17.1.2020.

Maanantaista 20.1.2020 klo 8.30 alkaen avainhallinta palvelee Kukontorin uudessa palvelupisteessä (Yrjönkatu 23B 2.krs, Helsinki).

 

 

 

 


 

 
Abloy-valtuutettu lukkoliike