Uutiset

Rikosilmoitinjärjestelmät

Haetko lisäturvaa liikekiinteistöösi? Tai oletko päivittämässä rikosilmoitinjärjestelmääsi?

Rikosilmoitinjärjestelmän avulla ennalta ehkäiset mahdollisen ilkivallan ja valvot, että omaisuutesi on turvattu. Kohteesta riippumatta olemme apunasi suunnittelemassa ja valitsemassa kiinteistöösi sopivaa rikosilmoitinjärjestelmää, joka sopii yhteen muiden lukitus- ja turvallisuusjärjestelmien kanssa. Toteutetaan yhdessä koko kiinteistön kattava turvaratkaisu!

 

Ehkäise ilkivaltaa, suojaa omaisuus

Rikosilmoitinjärjestelmä ennaltaehkäisee ilkivaltaa, suojaa omaisuutta sekä valvoo kiinteistöä ja sen ympäristöä. Järjestelmän avulla havaitset kiinteistön turvallisuuspoikkeamat nopeasti, jolloin aikaa jää myös reagointiin. Tällaisia poikkeamia voivat olla esimerkiksi vesivuoto, tulipalo tai luvaton tunkeutuminen.

Kun rikosilmoitinjärjestelmä havaitsee poikkeaman, syntyy hälytys, joka ohjataan suojattuna hälytyksensiirtona sovitun toimintatavan mukaisesti. Hälytys voidaan ohjata esimerkiksi suoraan vartiointiliikkeeseen tai kiinteistön ylläpitäjälle.

Kokonaisvaltaista turvallisuutta integraatioilla

Voimme integroida rikosilmoitinjärjestelmän muihin kiinteistön turvajärjestelmiin, jolloin kiinteistö on kokonaisvaltaisesti turvattu. Rikosilmoitinjärjestelmään integroitavia järjestelmiä ovat esimerkiksi kameravalvonta- ja kulunvalvontajärjestelmä, joiden avulla saadaan kattavasti tärkeää tietoa tilanteesta ja pystytään selvittämään hälytyksen syy.

 

Yksilölliset ratkaisut

Jokainen kiinteistö ja kohde on yksilöllinen. Siksi olemme apunasi suunnittelemassa kohteeseen sopivan, kattavan ja laadukkaan rikosilmoitinjärjestelmän. Tarvittaessa voimme auttaa myös siihen integroitavien muiden turvajärjestelmien valinnassa. Kauttamme saat rikosilmoitinjärjestelmien suunnittelu-, asennus- ja huoltopalvelut ammattiataidolla – tarvittaessa myös valtakunnallisesti.

Katso lähin toimipisteemme ja kysy lisää!

 
Abloy-valtuutettu lukkoliike