Uutiset

Oviautomatiikka

Onko taloyhtiönne esteetön? Entä onko asiakasliikenne sujuvaa ja turvallista?

Oikein valituilla oviympäristönratkaisuilla helpotat kiinteistössäsi asiointia ja liikkumista. Näin helpotat muun muassa liikuntarajoitteisten kulkemista, suurten asiakasvirtojen sujuvuutta sekä parannat kiinteistön energiatehokkuutta. Vaihtoehtoja on monia, me autamme valitsemaan kiinteistöösi oikeat ratkaisut. Toteutamme toiveidesi pohjalta kiinteistöösi sopivat, kestävät ja pitkäikäiset oviautomatiikkaratkaisut.

 

Kosketusvapaata liikkumista

Oviautomatiikkaratkaisut mahdollistavat ihmisten sujuvan liikkumisen tai kun vaaditaan esteetöntä kulkua. Esimerkiksi kiinteistöissä joissa liikkuu paljon ihmisiä tai vaaditaan esteetöntä kulkua esimerkiksi: sairaalat, palvelutalot, liikekiinteistöt, kauppakeskuskset ja hotellit. Toimiva ja hyvin suunniteltu oviautomatiikka takaa, että asiakkaiden on helppo kulkea rakennukseen jopa ilman koskematta oven kahvaan tai avaamatta itse ovea. Näin teet liikkumisesta huomaamatonta ja helppoa. Oviautomatiikan avulla säästät myös energiakustannuksissa, kun ulkoatulevan ilmavirran määrää pystytään säätelemään.

Jokaiseen oviympäristöön löytyy tarpeisiin sopiva ratkaisu, jonka valitsemme kohteen erityispiirteet huomioiden, esimerkiksi liukuoviautomatiikalla helpotat liikkumista liikekiinteistöissä, kauppakeskuksissa ja lentokentillä. Taloyhtiöissä esteettömyys on olennaisessa osassa, jotta myös liikuntarajoitteisille voidaan tarjota esteetön kulku. Kääntöovikoneisto voidaan asentaa myös jälkikäteen helpottamaan taloyhtiön tiloihin kulkua.

Suunnittelemme, toteutamme, asennamme ja huollamme laadukkaat oviautomatiikkaratkaisut. Kysy lisää asiantuntijoiltamme, niin suunnitellaan yhdessä kiinteistöösi sopiva kokonaisuus!

Katso lähimmän toimipisteemme tiedot

 

Esteetön taloyhtiö

Taloyhtiön on mahdollista saada avustusta liikuntaesteiden poistamiseksi ja tilojen esteettömään kulkuun esimerkiksi asuintalon ulko-ovien automatisointiin. Avustuksen määrä on jopa 45% hyväksytyistä korjauskustannuksista liikkumisesteen poistamiseen. Käy lukemassa lisää asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA) sivuilta.

 
Abloy-valtuutettu lukkoliike