Uutiset

LUKITUSRATKAISUT

Onko ajatuksissa taloyhtiön lukituksen uusiminen? Tai etsitkö luotettavaa yhteistyökumppania uudiskohteen lukitusratkaisujen toteuttajaksi? 

Olemme apunasi oli sitten kyseessä saneeraus- tai uudiskohteen lukitusratkaisun toteuttaminen. Jokainen kiinteistö on yksilö, johon etsimme aina kohteeseen sopivat ratkaisut toiveidesi pohjalta. ABLOY-, iLOQ -ja dormakaba -valtuutettuna lukkoliikkeenä tuotevalikoimastamme löydät parhaat lukitusratkaisut ammattitaitoisesti asennettuna.

Oikea lukitusratkaisu turvaa kiinteistön

Laadukas ja ajantasainen lukitusratkaisu takaa henkilöiden ja omaisuuden turvallisuuden. Jos kiinteistöösi tai taloyhtiöösi on pääsy sinne kuulumattomailla henkilöillä, jotka usein aiheuttavat myös ilkivaltaa, suosittelemme lukitusratkaisun päivittämistä. Olemme apunasi valitsemassa kohteeseesi sopivan ja helppokäyttöisen lukituskokonaisuuden valinnassa. Hyvin ylläpidetty ja pitkäikäinen lukitusjärjestelmä takaa kiinteistön korkean turvallisuustason, jota laskevat kuitenkin ajan saatossa hukkuneet avaimet tai huoltamattomat oviympäristöt.

 

Mekaaninen lukitusratkaisu

Mekaaninen lukitusjärjestelmä on varma ja toimiva valinta, mutta vaatii myös huolillisuutta, jotta turvataso pystytään ylläpitämään. Kohteesta riippuen mekaanisessa lukituksessa voi tulla vastaan haasteita kuten fyysisten avainten katoaminen muuttojen aikana tai lisäavainten hallitsematon teettäminen. Näiden tilanteiden varalta on hyvä miettiä esimerkiksi laadukasta avainhallintaratkaisua, jolloin avainten lukumäärää ja hallussapitäjiä voidaan seurata reaaliaikaisesti. Lue lisää avainhallintapalveluistamme.

Toteutamme esimerkiksi ABLOYn  ja dormakaban mekaaniset lukitusratkaisut suunnittelusta asennukseen ja huoltopalveluratkaisuihin asti.
 

Mekaaninen lukitus – edut ja ominaisuudet

- Edullinen hinta asennettaessa
- Helppo huoltaa
- Pitkä toiminnallinen elinkaari
- Uusittava 10-15 vuoden välein (suositus)
- Turvatason ylläpito vaati huolellisuutta

= Soveltuu hyvin taloyhtiöihin, joissa asukasvaihtuvuus on pientä ja omistusasuntoja paljon, eikä ilkivalta ole ongelma.

 

Elektromekaaninen lukitusratkaisu

Lukitusratkaisut ovat viime vuosina kehittyneet ja tarjolle on tullut entistä enemmän elektromekaanisia ja sähköisiä lukitusratkaisuita. Elektromekaanisella lukitusratkaisussa käytössäsi on edelleen fyysinen avain, joka toimii myös kulkutunnisteena ja on liitettävissä kulunhallintajärjestelmään. Sähköisessä lukitusratkaisussa ovi avataan kulkutunnisteella tai älypuhelimen sovelluksen avulla.

Elektromekaaniset ja sähköiset lukitusratkaisut mahdollistaa kulkuoikeuksien joustavan hallinnoinnin, muuttamisen ja poistamisen myös etäyhteyden avulla. Jos kiinteistössänne on jo olemassa oleva mekaaninen lukitus, se on helppo päivittää elektromekaaniseen lukitusratkaisuun yleensä ainoastaan avainpesät vaihtamalla. Tällöin ovi ei tarvitse sähköistystä tai avainpesä paristoja vaan lukituksen avaaminen saa virtansa avimen liikkeestä (esimerkiksi iLOQ ja Abloy Pulse). Usein toimintavarmin ja turvallisin lukitusratkaisu saadaan yhdistämällä parhaat puolet sekä mekaanisesta että elektromekaanisesta/sähköisestä lukitusjärjestelmästä.

Elektromekaaniseen tai sähköiseen lukitukseen siirtyminen voi tulla kyseeseen esimerkiksi kiinteistön saneerauksen tai korjausrakentamisen yhteydessä, jolloin lukituksen vaihtaminen tapahtuu joustavasti ja helposti. Kysy meiltä lisää teille sopivasta lukitusratkaisusta, niin kartoitetaan yhdessä tarpeisiinne sopiva ratkaisu. Katso lähin toimipisteemme.

Kauttamme esimerkiksi ABLOYn, iLOQin ja Rollockin sähköiset- ja elektromekaniset lukitusratkaisut.
Tutustu myös kulunhallintaratkaisuihimme
 

Elekromekaaninen lukitus – edut ja ominaisuudet

- Kiinteistön turvataso ei putoa, jos avain katoaa.
- Etäkäyttömahdollisuus
- Ei vaadi oveen erillistä sähköistystä tai paristoja (iLOQ / Pulse)
- Kalliimpi hinta asennettaessa vs. mekaaninen
- Elinkaaren kokonaiskustannukset alhaiset vs. mekaaninen

= Soveltuu hyvin taloyhtiöihin, joissa asukasvaihtuvuus on korkea ja vuokra-asuntoja paljon, yleiset tilat ovat kovassa käytössä ja yhtiössä on ilkivaltaongelmia. Kiinteistön turvataso halutaan pitää korkealla pitkään.

 
Abloy-valtuutettu lukkoliike