Uutiset

Kulunvalvonta ja kulunhallinta

Tiedätkö, ketä kiinteistössäsi liikkuu? Entä miten hallinnoit heidän kulkuoikeuksiaan?

Tarvitsetko apua kulunhallintajärjestelmän suunnittelussa ja toteuttamisessa tai ehkäpä kulkuoikeuksien hallinnassa? Rakenteellisen kiinteistöturvallisuuden asiantuntijamme ovat palveluksessasi. Oli kyseessä sitten taloyhtiön autohallin kulunhallinta, asunto-osakeyhtiön asukkaiden kulkuoikeudet tai pyykkituvan varausjärjestelmä, toimitamme kohteeseesi sopivat kulunhallintaratkaisut toiveidesi pohjalta. Kun järjestelmä on kunnossa, asiantuntijamme voivat ottaa haltuun järjestelmän pääkäyttäjyyden, jolloin sinä voit keskittyä olennaiseen.

 

Rajaa, ohjaa ja turvaa

Kulunhallintajärjestelmä yhdessä ajantasaisen lukitusratkaisun kanssa toimii tehokkaasti rajoittaen asiattomien pääsyä kiinteistöön tai sen tiettyihin osiin. Hyvin suunnitellulla kulunvalvontahallintaratkaisulla hallinnoit joustavasti henkilöiden kulkuoikeuksia ja suojaat yrityksesi omaisuuden ja tiedot ulkopuolisilta. Kiinteistön turvatekniikan ammattilaisina meillä on osaaminen ja ammattitaito auttaa juuri sinun kohteeseesi sopivan kulunvalvontaratkaisun valinnassa ja käyttöokeuksien hallinnassa.

Sähköinen kulunhallintajärjestelmä mahdollistaa käyttöoikeuksien hallinnoimisen, muuttamisen ja poistamisen nopeasti, jolloin turvallisuustaso voidaan ylläpitää tehokkaasti. Lisäksi kiinteistössä liikkuvista jää tunnistetiedot, joita voidaan hyödyntää esimeriksi kulunvalvontajärjestelmään integroidussa työajanseurantaohjelmassa.

Toteutamme kulunvalvonta- ja kulunhallintajärjestelmien suunnittelut, asennukset, käyttöönottokoulutukset sekä huollot ja ylläpidon. Kysy lisää lähimmän toimipisteemme asiantuntijoilta, niin suunnitellaan yhdessä teidän kiinteistöönne sopiva kuluhallintakokonaisuus!

Katso lähin toimipisteemme

 

Pääkäyttöpalvelut

Asiantuntijamme ovat apunasi tai hoitavat puolestasi pääkäyttöpalvelut. Hoidamme nopeasti ja joustavasti esimerkiksi kulunhallintaan liittyvien kulkuoikeuksien muutokset ja päivitykset, jolloin sinä voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi. Kysy lisää pääkäyttöpalveluiden toteuttamisesta lähimmästä toimipisteestämme!

 

Kulunhallintaratkaisut Kulunvalvontratkaisut

Abloy Pulse
Abloy Cliq
iLOQ
Rollock
Salto

Abloy OS
Abloy ENTRY
Tidomat

 

 
Abloy-valtuutettu lukkoliike