Uutiset 

Kiinteistöturvallisuus

LUKITUS- JA KIINTEISTÖRATKAISUT

Kiinteistön turvallisuus alkaa lukituksesta

Abloy ja Iloq -valtuutetuilta AM Lukkoasemilta saat kaikki lukitusalan tuotteet ja palvelut tarvekartoituksesta aina vuosihuoltoihin asti.  Tarjoamme ensiluokkaisia lukitusratkaisuja koteihin ja yrityskiinteistöihin. Meiltä löytyy tarpeisiisi sopivat mekaaniset ja sähköiset lukitusjärjestelmät, jotka soveltuvat uudisrakennuksista aina remontointikohteisiin. Lukkoratkaisujen lisäksi toteutamme oviautomatiikan ja palonsulkujärjestelmät. Meillä on runsaasti kokemusta mm. koti-, liikekiinteistö-, teollisuus-, palvelutalo- ja päiväkotiympäristöistä, minkä johdosta voimme auttaa asiakasta myös kulkuväylien suunnittelussa ja oviympäristöratkaisujen valinnassa.

Palvelumme laadun takeina ovat ISO 9001 -laatusertifikaatti ja ISO 14001 -ympäristösertifikaatti.
 

OVIAUTOMATIIKKA JA  PALONSULKUJÄRJESTELMÄT

Oviautomatiikka helpottaa jokapäiväistä elämää silloin, kun kädet ovat täynnä tai ovien avaaminen on muutoin hankalaa. Oikeat tuotteet ja ratkaisut löytyvät, oli kohteena sitten koti, liikekiinteistö, palvelutalo, vanhainkoti, päiväkoti, tai teollisuusrakennus.

Palonsulkujärjestelmät mahdollistavat esteettömän päivittäisen henkilöliikenteen, mutta sulkevat osastoivat ovet luotettavasti ja nopeasti tulipalon sattuessa.
 

AVAINHALLINTA

Avainhallinta pitää kirjaa kiinteistösi lukoista ja avaimista

Kiinteistön avainten hallinta ja lukituksen ajan tasalla pitäminen muuttuvat haastavammiksi avainten ja lukkojen lukumäärän kasvaessa. Avainhallintapalveluillamme huolehdit kiinteistösi avaimista ja lukituksen ajantasaisuudesta ja kehittämisestä.  Huolehdimme kiinteistösi avainliikenteen ylläpidosta kokonaisvaltaisesti avainten tilauksesta säilytykseen ja luovutukseen. Samalla pidämme lukostotietosi ajan tasalla.

Voit halutessasi hallinnoida avainliikennettä myös kehittämämme selainpohjaisen avainhallintaohjelman avulla. Palvelun etuja ovat reaaliaikaisuus ja tietoturvallisuus. Palvelu ei myöskään vaadi laiteinvestointeja tai edellytä kalliita lisenssimaksuja.
 

HUOLTOSOPIMUS - KIINTEISTÖN LUKITUKSEN HUOLLOSSAPITO

Huoltosopimus on huolettomin tapa pitää kiinteistön lukitus kunnossa

Parhaatkin lukitus- ja muut oviympäristöratkaisut kaipaavat säännöllistä huoltoa. Hyvin suunnitellulla ja ammattimaisesti toteutetulla huollolla voidaan ennaltaehkäistä ongelmia ja pidentää oviympäristön elementtien käyttöikää. Huoltosopimuksemme on vaivaton tapa varmistaa oviympäristön toimintavarmuus. Huoltosopimuksen sisältö sovitaan ja mitoitetaan aina asiakkaiden tarpeiden mukaan. Se voi kattaa esimerkiksi oviympäristön ja turvajärjestelmien ennakoivat vuosihuollot tai tietyn osa-alueen kunnossapidon.

 
Abloy-valtuutettu lukkoliike