Uutiset

 

Luukku 7: Yale DDV500 - elektroninen ovisilmä

Tämän päivän arvonta on suoritettu ja arpaonni suosi Tero A:ta. Paljon onnea voitosta. Otamme voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti

Seitsemännen luukun alta paljastui Yale DDV500 -elektroninen ovisilmä (arvo 64,95€), jonka avulla tunnistat oven takana olevan henkilön näppärästi. 

 

Siro ja tyylikäs elektroninen ovisilmä lisää käyttömukavuutta ja turvallisuutta perinteiseen ovisilmään verrattuna. Voit nappia painamalla tarkistaa kuka on oven takana. Kuva on selkeä ja se säilyy kuvaruudussa 10 sekuntia napin painamisen jälkeen.  Ovisilmä on helppo käyttää ja asentaa jo olemassa olevaan reikään ilman oven työstämistä.

TEKNISET TIEDOT:

    - 3,2" LCD näyttö
    - 0,3 MP kamera
    - 105 asteen näkökenttä
    - toimii paristolla (2 AA-paristoa, sis.pakkaukseen)
    - Mitat: 68 mm x 128 mm x 15 mm
    - Värinä on musta, jossa hopeanvärinen reunus

OMINAISUUDET:

    - Helppokäyttöinen - vain yksi nappi
    - Suurempi kuva on helpompi nähdä kuin tihrustaa perinteisestä ovisilmästä
    - Laajakulmalinssi näyttää oven ympäristön kokonaisuudessaan
    - Hyvä hämäränäkö - toimii myös vähäisemmässä valossa
    - Paristot on  helppo vaihtaa itse
    - Näyttää kuvaa 10 sekuntia - säästää paristoja

 

 

 

 

 

Osallistuminen arvontaan on päättynyt. 

Klikkaa samalla myös AM Lukkoaseman Facebook-sivulla "Tykkää" -painiketta niin pysyt mukana arvonnan kulussa ja saat jatkossakin tietää AM Lukkoaseman kuulumiset ensimmäisenä.

Arvonnan voittaja julkaistaan tällä sivulla sekä Facebookissa seuraavana päivänä. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Jos voittajaa ei saada kiinni kuukauden sisällä voitosta, voitto arvotaaan uudelleen. Voittajan koko nimeä ei julkaista nettisivuilla eikä Facebook-julkaisussa.

 

Palkinnot toimitetaan viimeistään tammikuun aikana. Emme lupaa, että palkinnot ehtivät jouluaattoksi 2018 perille. Keräämme Facebook-julkaisuun reagoineista sekä nettisivuilla käyneistä ihmisistä henkilötietoja yrityksen rekisteriselosteen mukaisesti. Yhteystietoja ei käytetä jatkomarkkinointiin, jos siihen ei ole annettu erikseen lupaa.

 

Abloy-valtuutettu lukkoliike