Uutiset

 

Luukku 5: S-ryhmän ravintolalahjakortti (Arvo 30€)

Tämän päivän arvonta on suoritettu ja arpaonni suosi Kimmo L:llää. Paljon onnea voitosta. Otamme voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti

Viikko puolivälissä eli muutama päivä enää viikonloppuun, jota voi juhlistaa upean aterian merkeissä. Viidennen luukun alta paljastuu S-ryhmän ravintolalahjakortti (arvo 30€). Lahjakortin voi hyödyntää esimerkiksi Amarillossa, Rossassa, Hesburgerissa, Pressossa,... Osallistu lahjakortin arvontaan jättämällä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella.

Käy myös klikkaamassa AM Lukkoaseman Facebook-sivulla "Tykkää" -painiketta niin pysyt mukana arvonnan kulussa ja saat jatkossakin tietää AM Lukkoaseman kuulumiset ensimmäisenä.

Arvonnan voittaja julkaistaan tällä sivulla sekä Facebookissa seuraavana päivänä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Jos voittajaa ei saada kiinni kuukauden sisällä voitosta, voitto arvotaaan uudelleen. Voittajan koko nimeä ei julkaista nettisivuilla eikä Facebook-julkaisussa.

 

Palkinnot toimitetaan viimeistään tammikuun aikana. Emme lupaa, että palkinnot ehtivät jouluaattoksi 2018 perille. Keräämme Facebook-julkaisuun reagoineista sekä nettisivuilla käyneistä ihmisistä henkilötietoja yrityksen rekisteriselosteen mukaisesti. Yhteystietoja ei käytetä jatkomarkkinointiin, jos siihen ei ole annettu erikseen lupaa.

Abloy-valtuutettu lukkoliike