Uutiset

 

Luukku 4: Autotarvikepaketti

Tämän päivän arvonta on suoritettu ja arpaonni suosi Juha K:ta. Paljon onnea voitosta. Otamme voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti

Neljäs luukku pitää sisällään AM Lukkoaseman autotarvikepaketin, josta on varmasti apua jokaisen autoilijan arkeen! Tampereen toimipisteen Tapio esittelee kuvassa paketin sisällön, johon kuuluu digitaalinen parkkikiekon, LED-valo, ensiapupakkaus ja lokerikko. 

Klikkaa myös AM Lukkoaseman Facebook-sivulla "Tykkää" -painiketta sivun yläreunasta niin pysyt mukana arvonnan kulussa ja saat jatkossakin tietää AM Lukkoaseman kuulumiset ensimmäisenä.

Arvonnan voittaja julkaistaan tällä sivulla sekä Facebookissa seuraavana päivänä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Jos voittajaa ei saada kiinni kuukauden sisällä voitosta, voitto arvotaaan uudelleen. Voittajan koko nimeä ei julkaista nettisivuilla eikä Facebook-julkaisussa.

 

Palkinnot toimitetaan viimeistään tammikuun aikana. Emme lupaa, että palkinnot ehtivät jouluaattoksi 2018 perille. Keräämme Facebook-julkaisuun reagoineista sekä nettisivuilla käyneistä ihmisistä henkilötietoja yrityksen rekisteriselosteen mukaisesti. Yhteystietoja ei käytetä jatkomarkkinointiin, jos siihen ei ole annettu erikseen lupaa.

Abloy-valtuutettu lukkoliike