Uutiset

1. Järjestäjä

AM Lukkoasema Oy (jäljempänä ”Järjestäjä”)
Yhteydenotot kilpailun Järjestäjään sähköpostitse osoitteella: markkinointi@amsecurity.fi

 

2. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua yksityishenkilöt, lukuun ottamatta niitä Järjestäjän kanssa samaan konserniin kuuluvia yhtiöitä ja näiden henkilökuntaa, jotka ovat mukana järjestämässä arvontaa.

 

3. Osallistumisaika

Joulukalenteri 2018 -kampanjan toteutusaika: 1.12.-1.1.2018 klo 23.59 asti.
Jokaiselle joulukuun päivälle on oma arvontansa, johon osallistutaan kyseisen päivän aikana (Suomen aikaa). Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon.

Poikkeuksena päivät 22.-24.12, joiden arvonta järjestetään AM Lukkoaseman Facebook-sivulla. 22.-23.12 päivän arvonntaan osallistuminen tapahtuu kyseisenä päivänä. 24.12. arvontaan voi osallistua 1.1. 23.59 asti tai
kunnes AM Lukkoaseman Facebook-sivu saavuttaa 1500 tykkääjän rajan.

 

4. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistutaan osoitteesta www.amlukkosema.fi/joulukalenteri-2018 avautuvan joulukalenterin luukun alta löytyvän arvontalomakkeen täyttämällä. Kampanjan jokaisena päivänä avataan uusi kalenterin luukku. Täyttämällä jokaisen luukun alta löytyvän lomakkeen osallistuja osallistuu vain sen kyseisen päivän arvontaan. Arvontaan osallistuvat kaikki osallistumisaikana arvontalomakkeen asianmukaisesti täyttäneet. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Osallistujat vastaavat kaikista kustannuksistaan, jotka liittyvät tähän arvontaan osallistumisesta ja palkintojen vastaanottamisesta tai niiden käyttämisestä. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä.

Poikkeuksena päivät 22.-24.12, joiden arvonta järjestetään AM Lukkoaseman Facebook-sivulla. 22.-23.12 päivän arvontaan osallistuminen tapahtuu kyseisenä päivänä kommentoimalla kyseisen päivän joulukalenterijulkaisua. Arvonta suoritetaan kaikkien julkaisuun kommentoineiden kesken seuraavana päivänä. 24.12. arvontaan voi osallistua 1.1. 23.59 asti tai kunnes AM Lukkoaseman Facebook-sivu saavuttaa 1500 tykkääjän rajan rippuen kumpi tulee ensin. Osallistuminen tapahtuu kommentoimalla 24.12. julkaistua joulukalenterin luukkua AM Lukkoaseman Facebook-sivulla.

 

5. Palkinnot

Jokaiselle joulukuun päivälle jouluun asti on oma palkintonsa. Palkinnon arvo vaihtelee noin 5-400€ välillä. Saatua palkintoa tai lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi. Järjestäjällä on oikeus muuttaa ilmoittamansa palkinto korvaavaan palkintoon, joka vastaa arvoltaan aiemmin ilmoitettua palkintoa.  Muita palkintoja ei jaeta.

 

6. Arvonnat

Jokaisen päivän arvonnan voittaja ilmoitetaan seuraavana päivänä AM Lukkoaseman nettisivuilla sekä AM Lukkoaseman Facebook-sivulla. Poikkeuksena 24.12. joulukalenteriarvonta, jonka voittaja arvotaan viimeistään 2.1.. Voitosta ilmoitetaan arvontalomakkeessa ilmoitetulle yhteyshenkilölle ilmoitettujen tietojen perusteella. Poikkeuksena 22.-24.12. alkavat arvonnat, joiden voittajille ilmoitetaan yksityisviestillä Facebookin kautta.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljän (4) viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta. Arvonnan suorittaa Järjestäjä.  Voittajan nimi voidaan julkaista Järjestäjän nettisivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa. Nimen julkaisemisessa käytetään muotoa "Etunimi, Sukunimen ensimmäinen kirjain" Esim. "Mikko H."

Mikäli voittoilmoitus tai palkinto palautetaan Järjestäjälle virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi tai mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arvonta todennäköisyyksien muuttamiseksi.

 

7. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron voittopalkinnoista. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

 

8. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen suoramarkkinoinnissa

Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Arvonnan yhteydessä (=yhteystietolomakkeella) kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää myös sähköiseen suoramarkkinointiin, jos osallistuja on antanut tähän suostumuksensa. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä, rekisteröidyn oikeuksista ja niiden toteuttamisesta on saatavilla rekisteriselosteesta. 

 

Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.  Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Abloy-valtuutettu lukkoliike