Uutiset

Traka21:  sähköinen avainhallintajärjestelmä

Traka on Abloyn älykäs avainhallintajärjestelmä, jonka avulla yrityksessä on jatkuvasti ajantasainen tieto avainten käyttäjistä. Se on suunniteltu erityisesti pienten ja keskisuurten toimitilojen avainhallintaan, esim. koulut, palvelutalot, virastot, kiinteistönvälitysliikkeet ja siivousliikkeet parantavat merkittävästi turvallisuuttaan, kun avaimia ei tarvitse luovuttaa kiinteistön ulkopuolelle. Avainhallintajärjestelmä parantaa yrityksen toiminnan tehokkuutta, luotettavuutta ja turvallisuutta pitämällä oikeat avaimet oikeissa käsissä oikeaan aikaan.
 

Älykäs avainkaappi parantaa turvallisuutta

Traka21 –järjestelmään voi liittää 21 avainta tai avainnippua. Avaimet liitetään turvasinetillä iFobiin, joka sopii avainkaappiin. Jokaisen iFobin sisällä on yksilöllinen sähköinen tunniste, jonka avainkaapin ohjelmisto tunnistaa. Avaimia ei siis tarvitse vaihtaa Traka-järjestelmään siirryttäessä.
 

Toimii henkilökohtaisella PIN-koodilla

Älykkään avainkaapin LED-indikointi kertoo väreillä, mihin avaimiin käyttäjä on oikeutettu ja luovuttaa henkilölle vain hänelle kuuluvat avaimet ja rekisteröi koska ne on otettu ja palautettu. Mikäli avaimia ei palauteta ajallaan, järjestelmä voi muistuttaa henkilöä ja lähettää ilmoituksen hallinnoijalle.  Sisäänrakennettua avainhallintaohjelmistoa käytetään kosketusnäytöltä, joka kertoo, kenellä on hallussaan avaimia sillä hetkellä. Täydellinen kulkurekisteri kertoo myös, kuka avainta on viimeksi käyttänyt ja milloin.

 
Abloy-valtuutettu lukkoliike