Uutiset

 

 

AM AVAINHALLINTA - Avainhallintaa ajatuksella

Siirry AM Avainhallinnan omille nettisivuille tästä

Miten avainten säilytys ja hallinta on järjestetty teidän kiinteistössä? Entä tiedetäänkö kenellä avaimet liikkuvat? Kadonnut avain ei ole vain yksittäisen henkilön ongelma, vaan voi aiheuttaa suuren turvallisuus riskin koko asuinkiinteistöön tai toimitilaan. Mitä tapahtuisi, jos sinun avaimet hukkuisivat?

Me AM Avainhallinnassa autamme avainasioissa. Me huolehdimme, että avaimet luovutetaan oikeille henkilöille, palautetaan ajallaan ja lukkojen sarjoitukset ovat ajan tasalla. Konsultoimme, kun avainturvallisuus on heikentynyt syystä tai toisesta. Päämääränämme on asiakkaan kiinteistön kokonaisvaltainen turvallisuus. Alan asiantuntijoina meillä on osaaminen, työvälineet ja valtuudet palvella - jotta sinä voisit olla huoletta.

 

PALVELUT

 

 

 

 

Avainhallinta

Kulunhallinta

Lukitussuunnittelu ja kartoitus

Hyvä avainhallinta alkaa nykytilankartoituksesta, jossa raportoimme kohteen omistajalle lukituksen puutteista ja riskeistä. Kun perustus on saatu kuntoon, ammattitaitoinen henkilökuntamme ylläpitää haltijatietoja omassa avainhallinnan ohjelmassamme palvelukuvauksen mukaisesti. 

Kulunhalllintapalveluita käytetään esimerkiksi liikekiinteistöissä ja korkean turvatason kohteissa, joissa käyttäjien kulkua halutaan seurata ja rajata. Myös nykyaikaisissa asuinkiinteistöissä kulunhallintaa voidaan valvoa. Käyttöoikeuksien muuttaminen on nopeaa ja joustavaa sähköisen kulunhallintavälineiden ansiosta.

Lukitusuunnittelun hoitaa ammattilaiset, joilla on tietoa rakenteellisen suojauksen vaatimustasoista sekä terminologiasta. Suunnittelijamme osaavat ehdottaa pitkäaikaisia ratkaisuja huomioiden kohteen erityispiirteet. Kiinteistön haltuunotossa huomioimme lukituksen ajantasaisuuden, raportoimme riskeistä sekä puutteista rakenteellisessa suojauksessa.


 

AM AVAINHALLINTA

Palvelemme valtakunnallisesti kattavan AM Avainhallinta -pisteiden ja partnerverkoston saumattomana yhteistyönä. Päämääränämme on asiakkaan kiinteistön kokonaisvaltainen turvallisuus. Alan asiantuntijoina meillä on osaaminen, työvälineet ja valtuudet palvella. Tarvitseeko teidän kiinteistönne avainhallintapalveluita? Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää.

 

Lataa AM Avainhallinnan esite tästä

Abloy-valtuutettu lukkoliike