Uutiset

 

 

AM AVAINHALLINTA - Avainhallintaa ajatuksella

Siirry AM Avainhallinnan omille nettisivuille tästä

Miten avainten säilytys ja hallinta on järjestetty teidän kiinteistössä? Entä tiedetäänkö kenellä avaimet liikkuvat? Kadonnut avain ei ole vain yksittäisen henkilön ongelma, vaan voi aiheuttaa suuren turvallisuusriskin koko asuinkiinteistöön tai toimitilaan. Mitä tapahtuisi, jos sinun avaimet hukkuisivat?

Me AM Avainhallinnassa olemme turvallisemman avainhallinnan asialla. Varmistamme, että avaimet luovutetaan oikeille henkilöille, palautetaan ajallaan ja lukitusturvallisuus on ajan tasalla. Konsultoimme, kun avainturvallisuus on heikentynyt syystä tai toisesta. Päämääränämme on asiakkaan kiinteistön kokonaisvaltainen turvallisuus. Alan asiantuntijoina meillä on osaaminen, työvälineet ja valtuudet palvella.

 

 

PALVELUT

 

 

 

 

Avainhallinta

Kulunhallinta

Lukitussuunnittelu ja kartoitus

Hyvä avainhallinta alkaa nykytilankartoituksesta, jossa raportoimme kohteen omistajalle lukituksen puutteista ja riskeistä. Kun perustus on saatu kuntoon, ammattitaitoinen henkilökuntamme ylläpitää haltijatietoja omassa avainhallintaohjelmassamme palvelukuvauksen mukaisesti. 

Kulunhalllintapalveluita käytetään esimerkiksi liikekiinteistöissä ja korkean turvatason kohteissa, joissa käyttäjien kulkua halutaan seurata ja rajata. Käyttöoikeuksien muuttaminen on nopeaa ja joustavaa sähköisten kulunhallintatyökalujen ansiosta.

Lukitusuunnittelun hoitaa ammattilaiset, joilla on tietoa rakenteellisen suojauksen vaatimustasoista sekä terminologiasta. Kiinteistön haltuunotossa huomioimme lukituksen ajantasaisuuden, raportoimme riskeistä sekä puutteista rakenteellisessa suojauksessa.


 

AM AVAINHALLINTA

Palvelemme valtakunnallisesti kattavan AM Avainhallinta -pisteiden ja partnerverkoston saumattomana yhteistyönä. Päämääränämme on asiakkaan kiinteistön kokonaisvaltainen turvallisuus. Tarvitseeko teidän kiinteistönne avainhallintapalveluita? Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää.

 

Lataa AM Avainhallinnan esite tästä

Abloy-valtuutettu lukkoliike