Uutiset

 

 

Avaimet oikeissa käsissä oikeaan aikaan

Ammattitaitoisesti hoidettu ja keskitetty avainhallinta tuo säästöjä kiinteistön omistajalle, helpottaa yhteistyötä eri toimijoiden välillä sekä antaa mielenrauhaa organisaatiolle. AM Avainhallinta -palveluumme kuuluu avainhallinnan lisäksi mm. avainten kartoitus ja nykyaikainen dokumentointi. Varmistamme, että organisaation tai taloyhtiön lukitus on aina ajantasalla ja avaimet oikeilla henkilöillä. Asiantuntijamme ovat apunasi myös kun lukituksen kanssa ilmenee ongelmia!

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

 

Hyödyt käyttäjälle

• Keskitetty avainten hallinnointi
• Avainten jatkuva, reaaliaikainen seuranta
• Avain- ja käyttäjäkohtaiset raportit
• Avainten luovutus vain käyttöikeuden omaaville
• Käyttäjätunnistus PIN-koodilla, kulkutunnisteella tai biometrisellä tunnisteella
• Mahdollisuus muistuttaa palauttamattomista avaimista (Traka Touch)
• Mahdollisuus raportoida järjestelmän piiriin kuuluvien ajoneuvojen vioista (Traka Touch)
• Integroitavissa eri kulunvalvontajärjestelmiin (Traka Touch)
• Yrityksen kaikille – nykyisille ja tuleville - avaimille

 

Traka on sähköinen avainhallintajärjestelmä, joka on tarkoitettu avainten, avainnippujen ja kulkutunnisteiden hallintaan. Se parantaa yrityksen toiminnan turvallisuutta, luotettavuutta ja tehokkuutta varmistamalla, että avaimet ovat oikeissa käsissä oikeaan aikaan. Järjestelmään kuuluva älykäs avainkaappi luovuttaa henkilölle vain hänelle sillä hetkellä kuuluvat avaimet. Kulkurekisteri kertoo kenellä avaimet ovat ja koska ne on otettu ja palautettu. Traka-mallista riippuen järjestelmä voi hälyttää ja lähettää ilmoituksen hallinnoijalle, mikäli avaimia ei palauteta ajallaan.

Trakaan voidaan liittää yrityksen kaikki avaimet – niin nykyiset kuin tulevatkin. Osa Traka-malleista on myös integroitavissa eri kulunhallinta- ja valvontajärjestelmiin.
 

Älykästä avainhallintaa

Järjestelmä koostuu älykkäästä avainkaapista sekä avaimiin liitettävästä iFobista, jolla avaimet lukittuvat kaapissa omille paikoilleen. Kun käyttäjä tunnistautuu kaappiin, hänelle sillä hetkellä kuuluvat avaimet vapautuvat lukituksesta. Käytön jälkeen, esim. työvuoron tai tietyn tehtävän päättyessä, käyttäjä palauttaa avaimet takaisin paikalleen.

 

Kauttamme myös seuraavat palvelut:

Kulunhallinta
Kiinteistön lukituksen kuntokartoitus
Lukkohuollot

 

AM Lukkoasemalla on käytössään laatujärjestelmä ja noudatamme standardeja:
Vuodelta 2004: ISO 14001
Vuodelta 2007: Ohsas 18001
Vuodelta 2008: ISO 9001

 

AM Avainhallinnan rekisteriseloste
Päivitetty: 31.12.2019

 
Abloy-valtuutettu lukkoliike