Uutiset

Haemme Jyväskylän toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen

TURVALAITEASENTAJAA / LUKKOSEPPÄÄ

Oletko oma-aloitteinen kiinteistöturvallisuusalan osaaja, jolta löytyy jo hieman kokemusta lukkosepän tai turvalaiteasentajan työtehtävistä? Haemme tehtävään vastuullista tiimipelaajaa, jolta löytyy jo vähintään muutaman vuoden työkokemusta alalta. Tulet työskentelemään kokonaisvaltaisesti lukitus- ja turvalaitteiden asennus-, huolto- ja ylläpitotehtävissä. Työssä onnistuminen edellyttää itsenäistä työotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. 

Odotamme hakijalta

- Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. lukkoseppä, sähkö- tai elektroniikka-asentaja)
- Eduksi luetaan kokemus heikkovirta asennuksista, kytkentäkaavioiden lukutaito sekä ymmärrys tietoliikenneyhteyksistä
- Kykyä itsenäiseen, vastuulliseen ja tehokkaaseen asennustyöhön
- Pitkäjänteisyyttä ja halua sitoutua työhön
- Ajokorttia (B)
- Turvasuojaaja- ja työturvallisuuskortti, tai ei estettä niiden hakemiselle. Tehtävään valitulle tullaan suorittamaan alalla pakollinen turvaselvitys.


Tarjoamme

Tarjoamme vakituisen työpaikan yhdessä Suomen suurimmista turvatekniikka-alan yrityksistä. Tulet olemaan osa mukavaa työyhteisöä, jossa tukenasi ovat oman alansa ammattilaiset. Palkkaus sopimuksen mukaan. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi sähköpostitse 20.01.2021 mennessä, merkitse viestikenttään ”REKRY: Turvalaiteasentaja/lukkoseppä"”: mikko.sillanpaa@amlukkoasema.fi. Voit lähettää myös tehtävää koskevat kysymykset em. osoitteeseen, emme vastaa puhelintiedusteluihin.

 
Abloy-valtuutettu lukkoliike