Uutiset

Haemme Kajaanin toimipisteeseemme

PROJEKTIMYYJÄÄ

Oletko huippuorganisoija ja pidät langat käsissä kiireenkin keskellä? Hyvä, saatat olla juuri etsimämme rautainen projektimyyjä hoitamaan projektiasiakkuksiamme. Projektimyyjänä hoidat aktiivisesti olemassa olevia asiakassuhteita ja hankit uusia. Lisäksi teet tarjouksia ja hoidat tilauksia. Olet oma-aloitteinen ja motivoitunut sekä sinulla on vahva nälkä tehdä myyntityötä. Työssä menestyminen vaatii asiakaspalveluhenkisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä. Aikaisempi kokemus kiinteistöturvallisuusalalta on plussaa!

Odotamme hakijalta

vähintään parin vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä
vahvaa alan tuote- ja järjestelmätuntemusta
vastuullista ja oma-aloitteista otetta työtehtäviin
sujuvia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
ongelmanratkaisukykyä
matkustusvalmiutta
turvasuojaaja- ja työturvallisuuskortti, tai ei estettä niiden hakemiselle
B-ajokorttia

Arvostamme lisäksi

teknisen alan koulutusta
aikaisempaa kokemusta kiinteistöturvallisuusalalta

Tarjoamme vakituisen työpaikan ja mielenkiintoisia työtehtäviä valtakunnallisesti tunnetussa, menestyvässä turvallisuusalan yrityksessä. Päivittäisissä työtehtävissä tukenasi on mukava työyhteisö, joka koostuu kiinteistöturvallisuusalan ammattilaisista.

Palkkaus sopimuksen mukaan. Tehtävään valituille tullaan tekemään alalla pakollinen turvaselvitys.

Hakemukset ja lisätiedot

Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi sähköpostitse 26.2.2021 mennessä osoitteeseen ari.pudas@amlukkoasema.fi. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana, paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Voit lähettää tehtävää koskevat kysymykset em. osoitteeseen, emme vastaa puhelintiedusteluihin.

 
Abloy-valtuutettu lukkoliike