Uutiset

Haemme Kajaanin toimipisteeseen turvalaiteasentajaa

Haemme tehtävään reipasta, oma-aloitteista ja vastuullista henkilöä. Tulet työskentelemään kokonaisvaltaisesti lukitus- ja turvalaitteiden asennus- ja ylläpitotehtävissä. Tarvittaessa koulutamme sinut työtehtävään. Työssä onnistuminen edellyttää itsenäistä työotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Eduksi luetaan

• Eduksi luetaan tehtävään soveltuva koulutus (esim. sähkö- tai elektroniikka-asentaja)
 • Eduksi luetaan kokemus heikkovirta asennuksista, kytkentäkaavioiden lukutaito sekä ymmärrys tietoliikenneyhteyksistä
 Kykyä itsenäiseen ja tehokkaaseen asennustyöhön
 • Pitkäjänteisyyttä ja halua sitoutua työhön
 • Ajokorttia (B)

Tarjoamme vakituisen työpaikan ja mielenkiintoisia työtehtäviä valtakunnallisesti tunnetussa, menestyvässä turvallisuusalan yrityksessä. Päivittäisissä työtehtävissä tukenasi on mukava työyhteisö, joka koostuu kiinteistöturvallisuusalan ammattilaisista.

Palkkaus sopimuksen mukaan. Tehtävään valituille tullaan tekemään alalla pakollinen turvaselvitys.

Hakemukset ja lisätiedot

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi sähköpostitse 18.06.2021 mennessä, merkitse viestikenttään ”Turvalaiteasentaja”: ari.pudas@amlukkoasema.fi. Voit lähettää myös tehtävää koskevat kysymykset em. osoitteeseen, emme vastaa puhelintiedusteluihin.

AM Lukkoasema on kiinteistöturvallisuuden kokenut ammattilainen, joka hoitaa ketterästi ja luotettavasti kaikki turvallisuuteen liittyvät palvelut. Työllistämme 130 turva-alan ammattilaista Suomessa. BLC Turva, AM Security ja AM Lukkoasema tulevat fuusiotumaan vuonna 2021. Uusi BLC Turva palvelee yli 480 ammattilaisen voimin 19 paikkakunnalla Suomessa. BLC Turva kuuluu kotimaiseen BLC -konserniin, jonka liikevaihto on 95 milj € ja yhtiön kotipaikkakunta on Savonlinna. BLC -konsernin omistaa Savonlinnan BLC -osuuskunta.

 
Abloy-valtuutettu lukkoliike