Uutiset

AM Lukkoasema -yrityksenä

Kiinteistöturvallisuuden ammattilainen, joka hoitaa ketterästi ja luotettavasti kaikki turvallisuuteen liittyvät palvelut. 

Paikallinen kumppani, valtakunnalliset palvelut

Olemme 100% suomalainen yritys. Toimipisteemme löytyvät seitsemältä paikkakunnalta: Jyväskylä, Kajaani, Oulu, Tampere, Vantaa, Helsinki ja Ylivieska. Valtakunnallinen yhteistyöverkostomme kattaa koko Suomen, johon kuuluu yli 70 turvallisuusalan yritystä ja 500 asiantuntijaa. 
 

Avainluvut

Kasvamme ja kehitämme toimintaamme aktiivisesti. Liikevaihtomme oli vuonna 2019 noin 25 m€ ja henkilökuntaa meillä oli 130. Kasvu jatkuu ja etsimme säänöllisesti uusia tiimipelaaja. Katso avoimet työtehtävät tai jätä avoin työhakemus.


Toimialan edelläkävijä

Olemme osa BLC -konsernia, joten taustaltamme löytyy laaja yhteistyöverkosto sekä Suomen suurin turvallisuusalan tukku. Tukusta löytyy yli 14 000 nimikettä eli tuotetta. Pienestä lukon haittalevyistä ja kattavista valvontajärjestelmistä aina kylpyhuoneiden varusteluissa tarvittaviin suihkukiskoihin.

Meiltä saat tarpeisiin sopivat ratkaisut, niin uudisrakentamiseen kuin remonttikohteisiin. Vankka kokemuksemme projektin hoidossa sekä osaamisemme oviympäristöiden suunnittelussa on vahva, joten valitsemme oikeat tuoteratkaisut aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. 

 

Luvat ja sertifikaatit

Meillä on turvallisuusalan elinkeinolupa, joten saat viranomaisvaatimukset täyttävää palvelua. Henkilökunnaltamme löytyy poliisin myöntämät turvasuojaajakortit. Olemme myös Abloy-, dormakaba-, iLOQ- ja Yale -valtuutettu toimija. Finanssialan keskusliiton hyväksymä lukko- ja rikosilmoitinliike. 

Olemme sitoutuneet ISO 9001, ISO 14001 ja OHSAS 18001 -sertifikaatteihin. Toimintamme takana ovat tietysti viranomaisvaatimukset ja sertifikaatit, mutta myös oma halu kehittää asioita. 

 

Monimuotoinen työyhteisö

Henkilökuntamme koostuu eri ikäisistä, mutta myös eri tilateessa ura- ja ammattipolulla olevista henkilöistä. Meillä on mahdollisuus kouluttautua työn ohessa, joka tukee henkilökohtaista oppimista ja kehittymistä. Yhteiset arvot, periaatteet sekä toimintavat ovat tiimityömme tärkeimpiä asioita. 

 

 
Abloy-valtuutettu lukkoliike